Soutěž o balíček produktů značky Koh-i-noor

Tři z vás mohou vyhrát balíček produktů značky Koh-i-noor.

Balíček obsahuje soupravu pastelek Magic, stolní ořezávátko a hudební omalovánky.

Soutěžní otázka:

V jakém roce položil Joseph Hardtmuth základy svého podnikání?

a) v roce 1780

b) v roce 1790

c) v roce 1800

Nápovědu naleznete na webu www.koh-i-noor.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: KIDSHOUSE – Koh-i-noor. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 100, 300 a 450, tyto emaily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 17. 2. – 23. 2. 2020

Co vás napadne jako první, když se řekne KOH-I-NOOR HARDTMUTH?

Pokud pastelky, tužky a šroubovací Versatilka, odpověděli jste správně. Tato legendární fabrika v centru Českých Budějovic letos oslaví jen těžko uvěřitelných 230 let od svého založení a doslova celé generace už vyrostly s jejich tužkami a pastelkami ve školením penálu. Stejně jako všechny podniky se staletou historií to ani Koh-i-noor neměl vždy jednoduché, ale dnes je z něj prosperující podnik, který vyváží do více než 90 zemí světa.

Stolní ořezávátko


S nezaměnitelným nápisem KOH-I-NOOR se můžete setkat na tisících výrobcích a jen v Českých Budějovicích přijde na svět každý den na půl milionu tužek a pastelek.

Portfolio výrobků je navíc tak široké, že si v něm vybere opravdu každý. Předškolní děti, děti školou povinné, amatérští kreslíři, profesionální umělci a zkrátka všichni, kdo dávají přednost stovkami let prověřené grafitové tuze a vlastní kreativitě před plýtváním času u moderních telefonů a tabletů. Právě pro ně jsou například určeny unikátní pastelky MAGIC, PROGRESSO, modelovací hmoty, temperové i jiné barvy, nebo celá řada retro výrobků včetně již zmíněné Versatilky.

Více informací i výrobků naleznete na www.koh-i-noor.cz.

You may also like...