Ben 10 míří do vesmíru!

Film „Ben 10 vs. The Universe“ bude mít na Cartoon Network premiéru na podzim 2020.

Ben 10, oblíbená postavička z kanálu Cartoon Network, dále expanduje. Tentokrát na Bena čeká výprava do vesmíru ve filmu „Ben 10 vs. The Universe“, jehož premiéra proběhne už letos na podzim. Ve filmu se představí zcela nové postavy, kulisy a v neposlední řadě i superschopnosti, kterými Ben disponuje.

Všichni fanoušci seriálu Ben 10 se tak mohou těšit na Benovo zatím nejepičtější dobrodružství ze všech. Postava Ben 10 po celém světě debutovala okolo roku 2016 a ve filmu se představí ve své nejnovější podobě.

Děj se točí okolo temného poryvu Benovy minulosti, která se vrací s cílem způsobit dvakrát tak velké škody celému týmu Tennysonů i planetě Zemi samotné. Aby se Benovi podařilo vše napravit, musí se vydat až do kosmu. A nemyslete si, že se mezitím na Zemi nic neděje! Okolnosti přimějí Benovu sestřenici Gwen a dědu Maxe, aby spojili své síly a pomohli v Benově nepřítomnosti zachraňovat Zemi. Jenže zároveň vychází najevo také to, že se Ben nemá jak dostat zpět, aby se mohl společně s nimi zapojit do zachraňování! Podaří se mu najít způsob, jak se dostat domů a nastolit znovu pořádek?

V současné době je mezi námi Ben 10 už čtvrtým rokem a své diváky společně se svým týmem Tennysonů vzal i do takových míst, jako jsou například Řím, Tokio či mexický stát Yucatán.

Epizody oblíbeného seriálu Ben 10 můžete na Cartoon Network sledovat v průběhu celého týdne. Ve všední dny seriál běží v 6:00 a 20:00, o víkendu se na Bena můžete těšit v 6:00,  8:10 a 20:00.

Objevte parádní hry a kvízy na portále www.cartoonnetwork.cz.

You may also like...