Rodinný film Bambi: Příběh života z lesů odhaluje hlavní trailer, namluvený Terezou Ramba

Hraná filmová adaptace slavné knihy Felixe Saltena vypráví dobrodružný příběh kolouška Bambiho.

Rodinný film Bambi: Příběh života z lesů

Malý kolouch Bambi žije se svou maminkou uprostřed rozlehlých lesů. Jeho dny jsou od narození naplněny nejen skotačením, ale i objevováním a poznáváním tajemství lesa. Matka ho každý den učí nové věci, aby se, až vyroste, stal silným a statečným jelenem.

Jeho nejbližšími přáteli se stávají králík Dupík a mýval Kvítek, se kterými se dá i pod dohledem rozvážného havrana zažít spousta legrace. Nejvíc času Bambi rád tráví se svou kamarádkou, mladou laňkou Fili, která nezkazí žádnou zábavu.

Rodinný film BAMBI: Příběh života z lesů

Na podzim však jejich bezstarostný život změní příchod lovců. Během zoufalého úprku je Bambi oddělen od matky a zůstává sám. Vyděšeného ho najde velký, majestátní jelen, který není nikdo jiný než jeho otec. Bambi se musí postupně naučit, jak se chránit před nebezpečím divočiny a jak dospět…

Rodinný film BAMBI: Příběh života z lesů

Práce se skutečnými, živými zvířaty v jejich přirozeném prostředí byla pro štáb velmi náročná, ale dala známému příběhu nový, realistický a naprosto fascinující rozměr.

Rodinný film BAMBI: Příběh života z lesů

Okouzlující příběh Bambiho z pera Felixe Saltena nepřestávají milovat děti i dospělí již od roku 1923. Režisér a scenárista Michel Fessler, který si diváky získal již filmem Mikulášovy patálie: Jak to celé začalo, přivádí Bambiho na plátno v úchvatném hraném zpracování. Českého dabingu snímku se pak zhostila herečka Tereza Ramba.

Rodinný film BAMBI: Příběh života z lesů

Bambi: Příběh života z lesů

Premiéra: 24.10. 2025

Scénář: Marek Epstein

Režie a scénář: Michel Fessler

Kamera: Daniel Meyer

Střih: Laurence Buchmann

Hudba: Laurent Perez del Mar                       

Vypravěč: Tereza Ramba

Zdroj foto a video: Bioscop

You may also like...