Soutěž o plyšové medvědy ze seriálu na Cartoon Network

I přesto že je dnes Valentýn – svátek zamilovaných, tak u nás jsme si připravili spolu s Cartoon Network soutěž hlavně pro děti.

Pět z vás může vyhrát krásného plyšového medvěda. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít trochu štěstí na správné pořadí vaší odpovědi.

Kolik je bratrů medvědů v animovaném seriálu Mezi námi medvědy?

a) 2 bratři

b) 3 bratři

c) 4 bratři

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: KIDSHOUSE – Cartoon Network. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 100, 200, 300, 400 a 500, tyto e-maily od nás obdrží výhru v podobě plyšového medvěda z animovaného seriálu Mezi námi medvědy na Cartoon Network.

Soutěž trvá od 14.2. – 20.2. 2022.

CARTOON NETWORK Tipy na březen

Březen se na Cartoon Network ponese ve znamení velkého dobrodružství i návratu k nesmrtelné klasice. Diváci se mohou těšit na premiérové díly 7. řady oblíbeného animáku Mladí Titáni do toho! vysílání nových epizod seriálu Houbíci! A nově také na premiéru 3. řady jednoho z nejoblíbenějších animovaných seriálů všech dob, Show Toma a Jerryho.

Na fanoušky Mladých Titánů čeká také speciální víkendová epizoda Mladí Titáni do toho! vs. Mladí Titáni.

Mladí Titáni do toho!

Premiéra 7. Řady, 7. března v 15:25 hod.

Maraton 5. března od 13:40 hod.

Robin, Starfire, Kyborg, Beast Boy a Raven – se vracejí v premiérových dílech 7. řady seriálu a se zcela novým dobrodružstvím. Tentokrát divákům ukážou, jaký je ve skutečnosti život dospívajícího superhrdiny …. když zrovna nemá svůj kostým. Nechybí vtipné situace, k nimž dochází mezi záchranou světa a životem teenagerů bez dohledu dospělých. Komediální chaos je prošpikován nejen žerty a občasnou potřebou bojovat proti zločinu, ale i každodenními výzvami spojenými s dospíváním. Jedno je však jisté: Titáni budou vždy připraveni na dobrodružství!

Fanoušky čeká super maraton, kde Cartoon Network odvysílá 6 premiérových epizod za sebou. Kdo nestihne, má šanci o víkendu, kdy poběží repríza.

7. řada se bude vysílat ve všedních dnech od 15:25 hod.

Maraton dílů začíná v sobotu od 13:40 hod., reprízy v neděli 13. března ve 14:55 hod. a v neděli 27. března ve 13:40 hod.

Houbíci!

Vysílání dílů 2. řady 21. března ve 14:55 hod. a premiéra 3.řady 28. března ve 14:55 hod.

Vítejte v Houbíkově! Živoucí městečko plné mluvících stromů, dinosaurů a samozřejmě barevných Houbíků! V nových dílech tohoto oblíbeného animáku z dílny Stephena P. Nearyho nás bude opět provázet budoucí vědec Seth a jeho kamarádi. Hlavní hrdina Seth je fascinován světem a jeho fungováním. Miluje vědu a zkoumání a rád sdílí své objevy s ostatními. V předchozích dílech se pokusil ozdobit dinosauří vejce, učil se o umění od umělce Pascala a podnikl výlet do vesmíru..

A co nás čeká nyní? To se brzy dozvíte!

Ve všední dny ve 14:55 hod.

Show Toma a Jerryho

Premiéra dílů 3. řady 28. března v 16:50 hod.

Legendární kámoši jak hrom jsou zpět! Seriál Show Toma a Jerryho, je novým zpracováním legendární animované klasiky. V seriálu je zachován stejný vizuál, postavy i respekt k originálu. Nechybí zářivě barevná taškařice ve vysokém rozlišení a nikdy nekončící „válka” v jejich starém známém domově na předměstí, která Toma a Jerryho učinila těmi nejmilovanějšími televizními postavičkami.

Vydejte s Tomem a Jerrym probádat nová fantastická místa, chaloupku čarodějnice či laboratoř šíleného vědce. Ale dočkáme se také dalších…

Každý den v 16:50 hod.

Zábavné odpoledne a záchvat smíchu s Cartoon Network

Zábavné odpoledne s CN

Užijte si zábavné odpoledne se svými oblíbenými pořady na Cartoon Network. V březnu na vás čekají pořady „DC superhrdinky“ (od 28. února do 18. března) a „Clarence“ (od 21. března do 10. dubna).

Ve všední dny od 13:40 hod.

Záchvat smíchu s Cartoon Network

Je čas na pořádnou dávku smíchu! Cartoon Network má pro vás přichystané pořady, které vás zaručeně pobaví! Můžete se těšit na legendární animák „Buď v klidu, Scooby- Doo!“. (od 28. února do 27. března) a premiéru 3. řady animované klasiky „Show Toma a Jerryho“ (od 28. března)!

Každý den v 16:50 hod.

Navštivte české webové stránky na: www.cartoonnetwork.cz,

Zdroj foto a video: Cartoon Network

You may also like...