Vánoce v Atriu Flora: Spousta dárků pro vaše děti

Nejkouzelnější čas roku se blíží. Vánoce jsou tady za rohem, přijďte si do Atria Flora užít příjemný předvánoční čas. Vydechněte si na chvíli ze shonu, který se s koncem roku pojí, a užijte si Mikuláše nebo vánoční stánky na Floře.

Vánoce jsou za dveřmi a s nimi přichází i shánění vhodných dárků, dohánění pracovních restů před koncem roku a další starosti v podobě vánočního úklidu nebo pečení několika druhů cukroví. Dorazte do Atria Flora a zpestřete si povinnosti příjemnými událostmi, které pro vás obchodní centrum přichystalo.

Hned 5. prosince si můžete s celou rodinou užít zábavné odpoledne ve společnosti čerta, anděla a Mikuláše. Tato oblíbená trojice zavítá do Atria od 14 do 19:30 hodin a potěší všechny malé i velké návštěvníky.

Od 1. prosince až do Štědrého dne bude na Floře probíhat každoroční dobročinná akce Strom splněných přání, díky které můžete dětem z dětských domovů vykouzlit úsměv na tváři darováním pěkného vánočního dárečku podle jejich přání. Strom splněných přání bude umístěn přímo pod hlavním stromkem.

Samozřejmostí jsou vánoční stánky, ve kterých budete moct pořídit různé výjimečné zboží jako vánoční ozdoby a svíčky, kosmetické balíčky, speciální italské potraviny, dřevěné hračky a další. Navíc budete moct už od 1. prosince využít profesionální balicí službu, díky níž si ušetříte pozdější boje s balicím papírem při balení dárků.

Pokud byste návštěvu chtěli spojit s lovem na radosti pod stromeček, určitě vás potěší nová prodejna Kitikate, kde pořídíte nádherné dětské oblečení ze 100% biobavlny. V průběhu prosince bude také v Atriu otevřeno nové kadeřnictví. Prodejna A3 sport se přejmenovala na Sport Vision, takže se nemusíte bát, že byste přišli o své oblíbené sportovní potřeby. A ani tabák Valmont nezmizel, pouze se přestěhoval do nových prostor.

Přijďte v prosinci na Floru splnit přání dětem z dětských domovů, vašim blízkým i sobě anebo tu jen nasajte vánoční atmosféru. Veškeré novinky, které se v Atriu Flora dějí nebo chystají, najdete na webových stránkách http://www.atrium-flora.cz/ nebo na facebooku https://www.facebook.com/AtriumFlora.

Zdroj foto: Atrium Flora

You may also like...