Kupte čokoládou od dětí a pro děti od Ajaly: Pomůžete tím dětskému domovu

Brněnská čokoládová manufaktura vytvořila společně s dětmi z dětského domova Dagmar čokoládu, kterou jim můžete pomáhat. Ajala totiž 100 % výtěžku z jejího prodeje věnuje dětem, pro které není bezstarostné dětství plné radosti samozřejmostí. Je to tak skvělý dárek pro děti třeba na Den dětí.

Čokoládovna Ajala vzala čokoládovou tabulku, která je mezi dětmi úplně nejoblíbenější – kokosový krém. A děti z dětského domova Dagmar nechali, aby na čokoládu namalovaly obaly. Vzniklo tak (zatím) 350 tabulek, která je každá naprostý originál.

Celý výtěžek z prodeje této čokolády poputuje právě do zmíněného brněnského dětského domova. Nákupem čokolády tak potěšíte nejen vaše malé mlsaly doma. Podpoříte navíc Gábinku, Pepu, Julinku, Davida, Romču, Zuzku, Peťu, Gabču, Štěpánku, Natálku, Nicolase, Alexandru, Sabču, Denču, Bibi a Patrika, kteří obaly na čokoládu malovali. Peníze z prodeje čokolád děti dostanou formou kapesného a samy říkaly, že si je prý budou spořit.

Čokoládu ke dnu dětí koupíte na www.ajala.cz za 109 Kč za 45g tabulku a dostupná bude minimálně do července.

Složení: bio kakaové boby 55 %, bio sušená třtinová šťáva, bio sušený kokos 17 %, bio sušené kokosové mléko 5 %, bio kakaové máslo 

O čokoládě samotné:

Jemná smetanová chuť kokosu a extra krémová konzistence dělají z Kokosového krému ideální alternativu k mléčné čokoládě. Ajala ji vyrobila z výběrových kakaových bobů z Dominikánské republiky a Tanzánie a osladili ji bio sušenou třtinovou šťávou. Ta má příjemnou medovokaramelovou chuť a díky šetrnému způsobu zpracování si oproti bílému cukru uchovává bohaté výživové látky. Tuhle sladkost si rychle zamiluje i ten nejmenší mlsný jazýček.

O dětském domově Dagmar

Dětský domov Dagmar v Brně je zázemím pro děti, které z různých důvodů nemohou vyrůstat ve své biologické rodině. Je pro ně místem, kde jim tety, strejdové a ostatní zaměstnanci domova pomáhají vyrovnat se s nelehkou situací a snaží se je co nejlépe připravit na vše, co je v budoucnu čeká. Ve třech rodinkách v něm nyní bydlí 23 dětí, které chceme s vaší pomocí podpořit na jejich cestě životem.

Více o DD Dagmar se dozvíte na: www.dddagmar.cz

Zdroj foto: Ajala.cz

You may also like...