Léto plné aktivit s tyčinkami Fit

Konečně se udělalo teplo, a tak se děti nemohou dočkat, až konečně vyrazí k babičce, na oblíbený tábor nebo s rodinou k moři. Čeká je léto plné aktivit, na které budou potřebovat spoustu energie. Aby jim nedošla v tu nesprávnou chvíli, nezapomeňte jim sebou přibalit tu správnou svačinku. Trefou do černého je česká ovocná tyčinka Fit Fruit.

Tyčinky Fit Fruit, stejně jako ostatní produkty z rodiny Fit, přináší na český trh společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina. Fit Fruit zaujmou bohatou ovocnou chutí – jejich jemně namletá ovocná náplň je ukrytá mezi dvěma lehoučkými oplatkami, které se na jazyku jen rozplynou. Prostě ideální svačinka pro malé i velké, a to nejen během prázdnin!

Fit Fruit je vyrobená z kvalitních surovin přírodního původu. V jejich čele jsou česká jablka, která výrobce pěstuje ve vlastních sadech a napřímo také šetrně zpracovává. Díky svému složení mají tyčinky vysoký obsah vlákniny, která je nutná pro správné fungování organismu. Najdeme v nich také cenné vitamíny, minerály a stopové prvky. To se bude v náročném letním programu hodit…

Tyčinky Fit Fruit mají praktické balení, které oceníte na cestách. Jsou tak vždy po ruce, když naši nejmenší dostanou hlad nebo chuť na něco dobrého. Na rozdíl od běžných sladkostí s klasickými rychlými cukry nabízí tyčinky hodnotnou, postupně se uvolňující energii. Jejich vyvážené složení se hodí pro účinnou regeneraci sil při všech letních aktivitách. A ta chuť?! Rychle si jí oblíbí malí i velcí. Vybrat si můžete jednu z pětice ovocných příchutí: višeň, meruňka, limeta, lesní ovoce a brusinka.

Tyčinky značky Fit jsou v prodeji v běžné maloobchodní síti, můžete je tak vyzkoušet hned při příštím nákupu. Určitě nebudete litovat, a navíc se naučíte mlsat tak, aby to mělo smysl. Další informace naleznete na webových stránkách www.tycinkafit.cz.

Zdroj foto: FIT tyčinky, ÚSOVSKO

You may also like...