CARTOON NETWORK | Tipy na říjen 2023

Říjen přinese na obrazovky Cartoon Network novou řadu seriálu Hrdinská výprava chrabrého prince Ivandoa, která mu opět přichystá neuvěřitelné a nečekané zážitky. Bláznivé příběhy vás budou bavit i s partičkou nerozlučných kamarádů z Looney tunes: Animáky. Začátek podzimu tedy frčí na zábavné vlně, máte se na co těšit!

Hrdinská výprava chrabrého prince Ivandoa

Čtvrtá řada startuje v pondělí 9. října

Mladý princ Ivandoe pokračuje ve své hrdinské výpravě do Orlí hory pro bájné Zlaté pírko. Jeho putování ho společně s jeho věrným panošem Bertem tentokrát zavede až do podzemního království lidožroutů.

A jaké příběhy je na cestě potkají? Když například Bert nevědomky vytáhne meč z kamene, je jmenován vůdcem Rady hrdinů. A princ Ivandoe? Toho ustanoví svým panošem! Ivandoe s touto výměnou rolí bojuje a rozhodne se všem ukázat, kdo je skutečný hrdina… V jiném díle se princi Ivandoe zdá každý den úplně stejný… protože je!!! A on je jediný, kdo to vidí. Má to něco společného s tajemnou Kachnou a takzvaným „Kachním dnem”? Uvízne Ivandoe v této smyčce navždy, nebo se mu podaří vrátit se zpět na svou hrdinskou výpravu?

Nakonec bude muset Ivandoe vstoupit do obávaného podzemního království lidožroutů a najít tajnou cestu. Bude mít dostatek odvahy? A jak to celé dopadne?

Zajímá vás, jaké další podivnosti se těmto dvěma přátelům přihodí? Můžete je spolu s nimi prožívat, stačí si naladit Cartoon Network.

Každý všední den v 16:25

LOONEY TUNES: ANIMÁKY

Pokračujte ve sledování nové 5. a 6. řady seriálu

Oblíbené postavičky z Looney Tunes jsou zpět! Kultovní seriál všemi milovaný po celá desetiletí vrátí na obrazovky nerozlučné kamarády Bugse Bunnyho, Kačera Daffyho, prasátko Porkyho, Tweetyho a další ve zbrusu nových animovaných epizodách 5. a 6. řady. Společně tito klasičtí hrdinové dětského světa slibují, že potěší malé i velké diváky svými střelenými dobrodružstvími, vtipnými scénkami a bláznivou energií. Připravte se na zábavu!

Jednotlivé díly budou nabité děním – v jednom z nich se například Daffy a Porky půjdou potápět pro perly, zatímco Elmeru Fuddovi se stane nehoda při lovu. Wile E. Coyote si zase pořídí nový oblek, proč asi? Jindy uvidí Sylvester Tweetyho v kasinu, a bez rozmýšlení se k němu přidá – jak to s nimi asi dopadne? Pomohou kamarádi Beaky Buzzardovi, který zjistí, že láska může bolet? Krom klasických příběhů se můžete těšit také na Valentýnský a Halloweenský speciál.

To vše a mnohem víc můžete se svými kreslenými kamarády prožít, když budete nové příběhy téhle povedené partičky sledovat!

A to je vše přátelé! Tádydádydádadáááá….

Od pondělí do pátku v 16:50

Na kanál Cartoonito v říjnu dorazí nové díly stavitelského seriálu Bugs Bunny Builders, ve kterém se budete setkávat s oblíbenými postavičkami Looney Tunes. Nové příběhy přinese také roztomilý Krtík se svými přáteli.

Bugs Bunny Builders

Nové díly 1. řady od pondělí 9. října 2023

Známá partička oblíbených postaviček Looney Tunes pod vedením králíků Bugse a Loly pracuje ve stavební firmě na realizaci těch nejbláznivějších objektů. Popravdě by se ale měli staveništím obloukem vyhýbat. Přes bláznivé příhody, které se jim při práci běžně stávají, ovšem vždy dokáží díky spolupráci a využití speciálního nářadí dotáhnout dílo do zdárného konce.

A jaké projekty je čekají v nových dílech seriálu? Pro netopířici Kathy budou například stavět rozhlasovou stanici „vzhůru nohama”! Při probíhající práci pocítí Porky určité obavy, ale kamarádům se s nimi nesvěří. Zvládnou tento nelehký úkol? A jak asi dopadne budování dílny v úlu královny Beatrice, ve kterém je nutné respektovat jedno zvláštní pravidlo, s jehož dodržováním mají stavitelé problém? A co teprve, když při stavbě srubu pro bratry Bobry práci odfláknou, protože při ní příliš blbnou?

To vše a mnohem více se dozvíce při sledování nových dílů tohoto seriálu!

Od pondělí do pátku v 16:00

Krtík

Nové díly 1. řady od pondělí 23. října

Krtík je animovaný komediální seriál pro všechny věkové kategorie, ve kterém můžete sledovat podzemní dobrodružství rozkošně optimistického krtka jménem Krtík. Jako strážce Mystické příručky kouzel přezdívané „Manny”, se Krtík neustále pouští do vtipných, potrhlých, a přitom napínavých dobrodružství prodchnutých kouzly a srdečností, aby pomohl obyvatelům rušného Krtčího města. Co Krtíkovi chybí na fyzické zdatnosti a bystrosti, to vynahrazuje srdcem a přátelstvím. A tak pro něj a jeho kamarády – odvážnou Dotty, podivínského vynálezce Mishmoshe, rozumnou krtčici Monu Lisu a starého moudrého krtka neexistuje výzva, kterou by nezvládli.

A na co se můžete těšit v nových dílech? Budou například zachraňovat slečnu Petunii a Starého kocoura, které omylem promění Mishmoshův nový přístroj na zastavení stárnutí v jejich mladší já. Krtík však brzy zjistí, že stárnutí se zastavit nedá a musí svým přátelům pomoci dříve, než bude pozdě. Jindy se Dotty s pomocí strýčka Mishmoshe vydá do minulosti, aby zjistitla, co všechno zmeškala, než přišla do Krtčího města. Nebo když Mishmosh onemocní a nemůže se zúčastnit soutěže o největšího krtčího vynálezce, převlékne se Krtek a Dotty a jdou soutěžit místo něj! Jak to všechno dopadne? Sledujte Krtíka a nic vám neunikne!

Každý den v 15:00

Zdroj foto: CARTOON NETWORK

You may also like...