Jak oblékat děti do chladnějších dnů? Najděte ty správné kousky v KiK

Se začátkem školy přichází čas pomalu připravovat děti na podzimní počasí – na procházky, sportovní aktivity nebo cestu do školy. V KiKu pro ně již nyní najdete ideální oblečení, které v sobě spojuje pohodlí, styl a funkčnost – vše, co potřebují pro aktivní den venku i ve třídě.

Do školy i do přírody 

Dlouhá trička jsou univerzálním kouskem, který děti využijí nejen ve škole, ale i ve volném čase při hrách venku. Chlapci i dívky ocení rozmanité motivy a barvy. Nezapomeňte jejich šatník doplnit pohodlnými tepláky, které využijí při sportu, hře nebo tělesné výchově. V KiK si můžete vybrat také džíny nebo trendy legíny, které poskytují volnost pohybu a dají se snadno kombinovat s mikinou, svetrem nebo jen tričkem.

Dětské tričko s dlouhým rukávem, 119, Kč

Dětské tričko s dlouhým rukávem, 119 Kč

Dětské džíny, 149 Kč

Teplé a pohodlné materiály

Proměnlivé počasí vyžaduje odolné a praktické oblečení, které poskytuje například softshellová bunda. Představuje ideální ochranu proti větru a dešti. Bunda je zároveň lehká a pohodlná. Pro chladnější rána můžete sáhnout také po fleecové mikině, která skvěle udrží teplo. Ať už ji zvolíte na procházky nebo jako vrstvu pod bundu pro chladnější podzimní počasí, o pohodlí svých dětí se nemusíte bát.

Dětská softshellová bunda, 249 Kč

Dětská flísová mikina, 249 Kč

Dětské legíny, 119 Kč

Více najdete v prodejnách KIK.

Zdroj foto: KiK

You may also like...