Čokoládu? Ne, raději ovoce! Ovocňák s Mikulášem letos nadělují vitamínový adventní kalendář a ledový bonbon

Čokoládu pro hodné a uhlí pro zlobivé děti – tohle v Ovocňáku neplatí! Pro všechny špunty si i letos připravil zdravou nadílku v podobě šťavnatého adventního kalendáře a obřího bonbonu plného ovocných plátků v mrazivém balení. Obě dobroty jsou 100% raw, nenajdete v nich žádný přidaný cukr, konzervanty nebo zahušťovadla. Jen ovocné plátky, které Ovocňák vyrábí z ovoce z vlastních sadů a od moravských pěstitelů.

Čokoládu? Ne, raději ovoce!

Recept na zdravou mikulášskou nadílku není tajemství. V Ovocňáku vzali dokonale zralé a šťavnaté ovoce, rozdrtili ho, vylisovali a pak za nízkých teplot usušili. Výsledkem jsou slaďoučké plátky, které jsou dokonalá ovocná sváča a zároveň malý mls. A ty zabalili do kalendáře a do bonbonu!

Kalendář od Mikuláše plný ovoce

Každý prosincový den až do Ježíška si děti pochutnají na balení slaďoučkých ovocných plátků nabušených vitamíny v osmi příchutích. Kromě toho se můžou těšit i na vánoční překvapení. Na Štědrý den dětem Ovocňák nadělí hračku v podobě 14 ovovíček s návodem na poskládání letadla nebo lišky. Další dárek se skrývá přímo na obalu kalendáře, protože jeho zadní strana je plná ozdob na vánoční stromeček včetně betlému! 

Kalendář je svým způsobem dárkem i pro rodiče. Do svých ratolestí dostanou lehce spoustu vitamínů z českého ovoce a celý kalendář je navíc vyrobený z papíru – takže je EKO a zbytečně nezatěžuje přírodu. 

Adventní kalendář, na ovocnak.cz bude v prodeji od října za 444 Kč.

Ledový bonbonek

Na co pytlík bonbonů, když stačí jeden obří bonbon! Oblíbený Ovocňákův bonbon nahodil vánoční outfit a je připravený rozdávat radost všem malým mlsounům. Schovávají se v něm ovocné plátky z hrušek, malin, jahod, meruněk a černého rybízu.

Vánoční bonbon, na ovocnak.cz bude v prodeji od října za 79 Kč.

Letošní čekání na Ježíška tak díky Ovocňákovi může být bez výčitek a bolavého bříška, ale se svěží ovocnou chutí na jazyku. 

O Ovocňáku:

Ovocňák je značka v Česku a na Slovensku vyráběných 100% ovocných a ovocno-zeleninových pochoutek a nápojů. Využívá výhradně české a slovenské suroviny z oblasti CHKO Bílé Karpaty a okolí. Většinu si pěstuje ve vlastních sadech na česko-slovenském pomezí.

Ovocňák založila rodina Kořínkových v roce 2011 a prvním vyrobeným produktem byly čisté ovocné mošty. Od té doby se nabídka rozšířila na mošty, pyré, sušené ovocné plátky a rakytníkové produkty (šťávy, sirupy, marmelády, čaje). Všechny produkty Ovocňáku jsou čistě přírodní, 100% ovocné (případně zeleninové) a neobsahují žádné chemické konzervanty nebo jiná aditiva.

Zdroj foto: Ovocňák

You may also like...