Soutěžte s Bambulí o titul Mistra Kostičky

Patříte k milovníkům stavebnic LEGO®? Pak právě pro vás je určena originální stavitelská a tipovací soutěž Mistr Kostička, kterou pro fanoušky stavebnic vyhlásilo Království hraček Bambule. Ukažte, že právě vy jste nejlepší stavitel, získejte titul Mistr Kostička a k tomu některou ze stavebnic v celkové hodnotě téměř 50 000 Kč! Soutěž odstartuje 23. května a potrvá do 25. června 2022.

Nejlepší stavitel

Soutěž je rozdělena do dvou úrovní, takže se mohou zapojit jak stavitelé, tak i širší skupina zákazníků. Stavitelská kategorie je určena pro malé i velké stavitele, kteří se zúčastní některé ze 3 výzev uveřejněných na Facebooku Království hraček Bambule. Stavitelské téma pro dané kolo soutěže bude zveřejněno na Facebooku vždy jednou týdně od 23. května 2022. Soutěžící pak nasdílí fotky svých staveb na Facebook a označí je hashtagem #mistrkosticka. Vítězové každé výzvy, kteří budou vybráni odbornou porotou, se pak na závěr utkají ve finálové výzvě. Nejlepší z nich získá titul Mistr Kostička a hlavní výhru – stavebnici LEGO® Technic Lamborghini Sián 01 v hodnotě 10 500 Kč.

Kostičková hádanka

Pro fanoušky stavebnic LEGO, kteří se nebudou chtít účastnit stavitelské soutěže, připravilo Království hraček Bambule tipovací soutěž. Na vybraných prodejnách budou od 23. května umístěny speciální průhledné boxy, v nichž zákazníci každý týden naleznou jinou kostičkovou hádanku. Ty budou celkem 3 a jejich znění se soutěžící dozví jak na Facebooku Království hraček Bambule, tak přímo v prodejnách. Členové Klubu hraček Bambule pak v klubové aplikaci naleznou ke každé hádance nápovědu. Vítězem každého kola se stane soutěžící s nejbližším tipem, případně mezi více správnými odpověďmi rozhodne los. Pro vítěze tipovacích soutěží jsou rovněž připraveny hodnotné ceny v podobě stavebnic LEGO®.

Více informací na www.bambule.cz/mistrkosticka

Zdroj foto: Bambule.cz

You may also like...