Růžový pudlík se vrací! V pokračování rodinného animáku je z něj 200% Vlk

Freddy Lupin má všechny předpoklady stát se velkým vůdcem vlkodlačí smečky. Má to ale háček. Je to malý růžový pudl. Být tak víc vlčí… Jedním nepovedeným kouzlem se mu jeho přání splní. Jenže spolu s ním je zaděláno i na pořádný malér. Přivolá totiž na Zemi mládě měsíčního ducha, pro které není tenhle svět stavěný! A tak je potřeba Měsíka zachránit a dát všechno do pořádku, protože srážka s Měsícem se blíží. O bláznivou podívanou, která strhne celou rodinu, bude v kinech od 24. října postaráno na 200 %!

Růžový pudlík se vrací! V pokračování rodinného animáku je z něj 200% Vlk

Pokračovaní australského animáku 100% Vlk, ve kterém se Freddy Lupin musel popasovat se šokujícím zjištěním, že mu není souzeno být mocným vlkodlakem jako celá jeho rodina, ale malým růžovým pudlíkem. Navzdory tomu cítí, že má všechno, aby mohl následovat svého otce a stát se vůdcem vlkodlačí smečky. Proč to ale ostatní nevidí, když se tak snaží?! Možná právě proto, že se snaží až příliš. A že to, co mu skutečně chybí, není děsivá tvář, ale trpělivost. Respekt druhých totiž nikdo nezíská přes noc, je potřeba si ho zasloužit svým chováním a svými činy.

Freddy je přesvědčený, že nebýt psem už dávno by ho ostatní brali vážně. A tak se jedné noci nepozorovaně vypraví na Vlčí skálu a poprosí mocné měsíční duchy o pomoc. Dostane ale víc, než o co žádal. Měsíční paprsek ho promění v dospělého… Vlka! Teď má konečně všechno, co si vždycky přál! Nebo ne? Jeho radost z nové podoby netrvá dlouho. V lese narazí na mládě měsíčního ducha a ukáže se, že to byl právě nezkušený Měsík, kdo Freddyho proměnil ve vlka a omylem se při tom odpálil na Zemi. A teď se nemůže dostat zpátky domů na Měsíc…

Růžový pudlík se vrací! V pokračování rodinného animáku je z něj 200% Vlk

Jako by nestačilo už to, v sázce je celý Měsíkův život. Na Zemi totiž není schopný přežít, jeho měsíční svit dřív nebo později vyprchá. A tak má Freddy s rozpustilým a nezvladatelným duchem plné tlapky práce. Naštěstí má po boku nejlepšího přítele Battyho a pár dalších psích kamarádů, kteří ho ve štychu nenechají. Společné pátrání je zavede hluboko do divočiny plné příšer, kterým vládne čarodějnice Max. Ta jediná dokáže vrátit Měsíčníka tam, kam patří. V napínavém souboji s ní si Freddy bude muset vybrat mezi tím, po čem celý život touží, a záchranou nezbedného měsíčního ducha i celé planety. Právě tahle prověrka ukáže, jestli je skutečným vůdcem. Bez ohledu na to, jak vypadá.

Růžový pudlík se vrací! V pokračování rodinného animáku je z něj 200% Vlk

200% Vlk

Premiéra: 24.10. 2024

Režisér: Alexs Stadermann

Scénář: Fin Edquist

Hrají: Ilai Swindells, Samara Weaving, Jennifer Saunders, Elizabeth Nabben, Akmal Saleh, Peter McAllum

Zdroj foto a video: Bontonfilm

You may also like...