Streamovací platforma HBO MAX je od dnešního dne k dispozici v Čechách a na Slovensku


Celosvětové rozšíření streamovací platformy společnosti WarnerMedia dnes pokračovalo spuštěním HBO Max v Čechách a na Slovensku. Zákazníci, kteří mají HBO GO předplacené napřímo, budou automaticky platit nižší částku 132 Kč za měsíc, přičemž nabídka platí do 31. března i pro všechny nové zákazníky.

HBO Max, streamovací platforma pro pořady z dílny HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals a dalších, je nyní spuštěna i v Čechách a na Slovensku. Platforma nahrazuje původní aplikaci HBO GO.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 274148746_274230404789173_2329146872576337555_n-1024x450.jpg.

Christina Sulebakk, generální ředitelka HBO Max EMEA, říká:

Jsme velmi potěšeni, že HBO Max nyní streamuje v České republice a na Slovensku a nabízí tu nejlepší zábavu, flmy, evropskou produkci a dětské programy na jednom místě. Navíc nabízíme českým a slovenským fanouškům skvělých příběhů neuvěřitelně výhodnou slevu 33 % z běžné měsíční ceny a to napořád, resp. do té doby než své měsíční předplatné nezrušíte.

„Ve střední a východní Evropě to všechno začalo v roce 1991 s našimi prvními lineárními kanály a jsme rádi, že dnes, po více než 30 letech, přinášíme fanouškům v regionu zcela nový způsob přístupu k jejich oblíbené zábavě.“

HBO Max je nyní k dispozici v 61 zemích Evropy, Severní Ameriky, Latinské Ameriky a Karibiku a plánuje se její další rozšíření.

Předplatitelé platformy HBO GO, kteří předplatné platí napřímo, budou automaticky převedeni na novou platformu a budou platit nižší částku 132 Kč za měsíc, což je méně než současná cena 159 Kč za HBO GO. Díky této akci ušetří zákazníci více než 30 % měsíčního předplatného po celou dobu jeho trvání. Noví zákazníci, kteří se zaregistrují do 31. března, si budou moci také předplatit službu za tuto sníženou měsíční cenu. Poté bude standardní měsíční předplatné stát 199 Kč za měsíc. Navíc bude možné si zaplatit roční předplatné na celých dvanáct měsíců za cenu osmi ve výši 1590 Kč.

Chcete-li se zaregistrovat a získat okamžitý přístup, navštivte stránku http://www.hbomax.com.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je FKgQCh7WQAECfKT-1024x576.jpg.

Na HBO Max se pro každého něco najde, například seriály Boj o moc, Hra o trůny, Euforie nebo Lakers: Vzestup dynastie z produkce HBO, a z původní produkce HBO Originals Stanice 11, Hacks, Vlajka smrti, A jak to bylo dál…, Holky z vejšky, Zrozeni milovat dále Liga spravedlnosti Zacka Snydera a Wonder Woman 1984 z produkce DC, Gumballův úžasný svět a Mladí Titáni do toho! z produkce Cartoon Network či filmy Duna, The Matrix Resurrections a Král Richard: Zrození šampiónek, Cry Macho z produkce společnosti Warner Bros. Těšit se můžete I na nové evropské tituly z Max Originals, Kamikaze, Lust, Ruxx, Informant, Síla nebo Obleva. Nově na platformu zařazujeme unscripted show jako Spolu & Hladoví, Amy v očekávání, Ellen hledá nové skvělé návrháře, Ostrov frajerů, Selena vaří s šéfkuchaři a mnoho dalších titulů.

Zdroj foto a video: HBO max

You may also like...