TZ BABY born | Parádní glamping v přírodě s BABY born

Glamping je v posledních letech čím dál populárnější. Že jste o něm neslyšeli? Milovníkům kempování nabízí neobvyklý luxus a komfort, ale zároveň jsou stále v kontaktu s přírodou. BABY born si samozřejmě nenechá takovou příležitost ujít a vyrazí s kamarády do BABY born Víkendového domku užít si odpočinek v blízkosti lesa či jezera.

BABY born Víkendový domek je luxusní a pohodlnou variantou kempování. Zatímco se na sporáku připravuje večeře, může BABY born prostřít stůl. Dnes má chuť na preclíky a párečky. K jídlu také nachystá lahodnou mrkev a ředkvičky, které si sama vypěstovala v truhlících. Po jídle je třeba ještě umýt nádobí ve dřezu. Díky zvukům při vaření a mytí nádobí je hra ještě zábavnější.

Když je hezké počasí, mohou se stěny domku stáhnout na stranu, aby dovnitř proudil čerstvý vzduch. Střecha se dá využít také jako posezení s výhledem. Když je čas jít spát, ulehne BABY born do svého růžového spacího koutku s matrací a měkoučkým polštářem.

Domek lze snadno složit. BABY born Víkendový domek je vhodný jak pro BABY born velké 36 cm, tak i pro jejich sestřičky a bratříčky velikosti 43 cm.

BABY born Víkendový domek stojí 2129 Kč. Produkt je vhodný pro děti od 3 let. Výrobce: Zapf Creation.

www.baby-born.cz

Zdroj foto: Zapf Creation

You may also like...