Studia Disney a Pixar představují filmovou novinku. Malý chlapec Elio v ní bude komunikovat s vesmírnou civilizací

Po dlouhou dobu vysílali lidé do vesmíru signály a pátrali v něm po neznámém. V novém animovaném filmu od společností Disney a Pixar nazvaném Elio kosmos konečně odpoví!

Po dlouhou dobu vysílali lidé do vesmíru signály a pátrali v něm po neznámém. V novém animovaném filmu od společností Disney a Pixar nazvaném Elio kosmos konečně odpoví! Původní celovečerní snímek představuje chlapce Elia, smolaře s bujnou fantazií, který se nedopatřením ocitne na palubě kosmického plavidla Aliance vyspělých civilizací vesmíru, kde ho mimozemské bytosti mylně považují za velvyslance planety Země. Malý Elio musí unést tíhu své nové funkce, navázat přátelství s mimozemšťany ze všech koutů kosmu, a tak nějak zjistit, co je sám zač.

Ve filmu, který režíroval Adrian Molina (scénárista a spolurežisér filmu Coco) a produkovala Mary Alice Drumm (spolupracující producentka filmu Coco), se objeví hlasy Ameriky Ferrery jako Eliovy matky Olgy, Jameely Jamil jako velvyslankyně Questy, Brada Garretta jako velvyslance Grigona a Yonase Kibreaba jako titulní postavy.

Film Elio se v kinech objeví 29. února 2024.

Zdroj foto a video: Falcon

You may also like...