Soutěž o tři dárkové balíčky tyčinek FIT

Máte rádi ovoce? Co zkusit ovoce v praktickém balení v podobě tyčinky Fit Fruit? Dnes je můžete na ochutnání dokonce vyhrát!

Odměníme 3 výherce.

Stačí jen odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku.

V kolika příchutích se Fit Fruit vyrábí?

a) 3

b) 4

c) 5

Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: „KIDSHOUSE – tyčinky FIT“. Ze všech došlých e-mailů vyhrává správná odpověď: 200, 300 a 500, tyto e-maily od nás obdrží výhru v podobě dárkového balíčku tyčinek FIT.

Soutěž trvá od 25.07. – 31.07. 2023.

OVOCNÁ CHUŤOVKA, KTEROU SI OBLÍBÍTE

Máte rádi ovoce? Jen málokdo na tuto otázku neodpoví kladně. Ne vždy však máte čerstvé ovoce po ruce. Co zkusit ovoce v praktickém balení v podobě tyčinky Fit Fruit. Fit Fruit, stejně jako další výrobky z rodiny Fit, přináší na český trh společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina. A v čem jsou tak výjimečné?

Tyčinky Fit Fruit jsou vyrobené z kvalitních ingrediencí přírodního původu, jejichž výběr podléhá přísné selekci. Zaujmou jemnou, chuťově bohatou ovocnou náplní, která je ukrytá mezi dvěma lehounkými oplatkami, jen a jen se rozpustit.

Díky svému složení jsou tyčinky Fit Fruit velmi dobrou zásobárnou postupně se uvolňující energie a také pamlskem, který má smysl. Najdeme v nich důležité vitamíny, minerály a stopové prvky. Nesmíme zapomenout zmínit také vysoký podíl vlákniny – ta blahodárně působí na naše trávení i kondici celého organismu.

Fit Fruit je v prodeji v běžné maloobchodní prodejní síti. Nyní si však o výběr českých tyčinek Fit můžete i zahrát. Stačí jen odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku.

Více informací o produktech naleznete na www.tycinkafit.cz.

Zdroj foto: Tyčinky Fit, ÚSOVSKO

You may also like...