Hard Rock a Leo Messi představují vůbec první menu pro děti: The Hard Rock Messi Kids Menu

Hard Rock International a globální ambasador značky, Leo Messi, posouvají své partnerství na další úroveň a představují vůbec první Messiho menu pro děti „The Hard Rock Messi Kids Menu“.

Toto menu je k dostání ve všech restauracích Hard Rock Cafe a vybraných hotelech a kasinech Hard Rock Hotels & Casinos po celém světě. „The Hard Rock Messi Kids Menu“, které rozšiřuje partnerství společnosti Hard Rock International se světově proslulou fotbalovou legendou, zahrnuje Messi X Burger, Messi Golden Chicken Sandwich a další dětské pokrmy. Navíc ke každému menu děti dostanou jako dárek miniaturní zlatý fotbalový míč, sběratelský plakát, list s aktivitami a samolepkami.

Hard Rock a Leo Messi představují vůbec první menu pro děti: The Hard Rock Messi Kids Menu

Jelikož jsem sám otec tří dětí, mám k nim velmi speciální vztah. A proto jsem moc rád, že s mým partnerem Hard Rockem nyní spouštíme nové dětské menu, které rodinám nabídne celou řadu chutných jídel a zábavných zážitků,“ říká Leo Messi.

Nové dětské menu nabízí velký výběr možností, které si děti zamilují, včetně Bacon Cheeseburgeru, Hot Dogů, Chicken Fingers, Mac & Cheese, Chicken Breast, Twisted ‚N‘ Tasty Cavatappi Pasta nebo Kid’s Salad Chillin‘ with Chicken, které doplňují „The Hard Rock Messi Kids Menu“ o Messi X Burger a Messi Golden Chicken Sandwich. Jedno z těchto hlavních jídel lze navíc doplnit oblíbenými dětskými přílohami jako je čerstvé ovoce, hranolky nebo zelenina a nápojem dle vlastního výběru.

Hard Rock a Leo Messi představují vůbec první menu pro děti: The Hard Rock Messi Kids Menu

Přidáním The Hard Rock Messi Kids Menu k naší již tak bohaté nabídce pro děti v Hard Rock Cafe Praha se dále rozšiřují možnosti chutných pokrmů pro rodiny s dětmi a hosty všech věkových kategorií,“ uvedla Martina Lednová, generální manažerka HRC Praha. „Nadšení z našeho Messi Burgeru a Messi Chicken Sandwiche je obrovské, takže jsme nadšeni, že nyní můžeme našim malým hvězdám nabídnout vlastní menu, na kterém si budou moci pochutnat.“

Hard Rock a Leo Messi představují vůbec první menu pro děti: The Hard Rock Messi Kids Menu

Fanoušci si také mohou odnést část Messiho kouzla domů prostřednictvím nové kolekce zboží Hard Rock X Messi 3.0 pro děti i dospělé, včetně dětské verze ikonického Messiho kuchařského pláště a speciálního mini fotbalového míče, které jsou k dostání ve vybraných Rock Shopech. Část výtěžku z prodeje mini fotbalových míčů v Rock Shopu bude věnována dětským charitativním organizacím po celém světě prostřednictvím nadace Hard Rock Heals Foundation.

Jsme velmi rádi, že můžeme spolupracovat s Leo Messim na tomto speciálním přírůstku do nabídky Hard Rocku,“ řekl Jim Allen, předseda představenstva Hard Rock International. „Víme, jak moc děti i jejich rodiče k Leovi vzhlížejí, a jsme hrdí na to, že jim můžeme při návštěvě našich poboček po celém světě nabídnout něco takhle speciálního.“

Pro ještě větší zábavu mohou lidé naskenovat QR kód a vstoupit do 360° digitálního zážitku se samotným Messim. Mohou sledovat Messiho generovaného umělou inteligencí s Messiho kuřecím sendvičem nebo se pozdravit s fanoušky v Hard Rock Cafe. V rámci digitálního zážitku 360 je k dispozici také přístup k nákupu nového merche pro děti a dospělé, trivia hra, tapety ke stažení a další.

Více informací o Hard Rock Cafe najdete www.hardrockcafe.com.

Rezervace na adrese: https://www.hardrockcafe.com/location/prague/cs/

Zdroj foto: Hard Rock International

You may also like...