Kreativní hračky jsou ty nejlepší

Dnešní děti mají hraček přehršel. Rodiče ani prarodiče obvykle neví, jak se v široké nabídce zorientovat a co vlastně vybrat. Pravidla jsou přitom docela jedndoduchá. Držte se jednoduchých klasických hraček, tedy těch, co nemluví, neblikají, nehrají. Takové totiž nejvíce podněcují dětskou kreativitu. To ale rodiče ne vždy chtějí slyšet.

Kreativní hračky jsou ty nejlepší

Hračky, které mluví, zpívají a pohybují se, děti snadno zabaví, což rodičům vyhovuje. Rozhodně ale nelze říci, že jsou to kreativní hračky. Děti s nimi mají všechno naservírované na stříbrném podnose, nemusí zapojovat fantazii a vymýšlet si herní scénáře. A právě proto byste se měli zaměřit spíše na hračky klasické. Skvělé jsou třeba dřevěné hračky nebo dětské knížky. Pojďme se podívat na pár tipů.

Kreativní hračky jsou ty nejlepší

Skládací silnice Waytoplay

Jednoduchá hračka, přitom tolik působivá. Přesně tak se dají popsat pryžové silnice Waytoplay. Jde o jednotlivé díly silnice, které si dítě skládá k sobě. Vytváří si vlastní závodní dráhu nebo cestu městem podle svých představ. Díky materiálu lze silnici stavět venku i doma, snadno ji vyčistíte. Navíc je prostor pro rozšíření, můžete dokupovat další sady silnic včetně třeba ranveje pro letadla.

Kreativní tvoření pro děti

Výbornou volbou jsou jakékoliv tvořivé hračky. Mezi dětmi jsou velice oblíbené například vyškrabávací obrázky nebo sady na pískování.

Kreativní hračky jsou ty nejlepší

Spousta barev pro kojence

I u malých miminek a kojenců, kteří převážně jen leží, je důležité podněcovat kreativitu. Perfektní jsou látkové kostky nebo textilní knížky. Musí být barevné, ideální je kombinace vícero materiálů, které dítě vnímá hmatem.

Všechny tyto hračky, ale také dětské povlečení nebo úložné boxy na hračky najdete v e-shopu Kidsparadise.cz. Prodávají nápadité, zároveň jednoduché hračky. Vždy z kvalitních materiálů, 100% bezpečných pro děti.

Zdroj foto: New Classic Toys, Vilac, Djeco, Waytoplay, Kidsparadise.cz

You may also like...