Rychlomalůvky Mortík a záhada země královny Vilemíny | Tip na knihu

Morče Mortík je hlavním hrdinou komiksu, který má za úkol vypěstovat zeleninu pro královnu Vilemínu. Podaří se Mortíkovi vypěstovat zeleninu v zemi královny Vilemíny?

Rychlomalůvky Mortík a záhada země královny Vilemíny | Tip na knihu

První díl komiksové série Rychlomalůvky Mortík a záhada země královny Vilemíny, vypráví příběh o zahradníkovi v podobě morčíka jménem Mortík.

Mortíka na jeho zahradě navštíví zajíc Vincent a vezme jej do cizí země, aby splnil zahradnický úkol. Mortík však vůbec netuší, jaké zkoušky a dobrodružství ho na cestě za splněním tohoto úkolu čekají.

Podaří se Mortíkovi rozluštit záhadu země královny Vilemíny?

Komiks je plný barevných obrázků a různých zvířátek. Komiks zaujme i malé děti od 3 let. Vstupte do světa Rychlomalůvek a užijte si příběh morčíka Mortíka.

Název knihy: Rychlomalůvky Mortík a záhada země královny Vilemíny

Autor: Eva Novosadová

Počet stran / vazba: 40 strana / V8 pevná

Doporučená cena: 298 Kč

Více naleznete na www.eshop.rychlomaluvky.cz

O Rychlomalůvkách

Rychlomalůvky: Komiksy pro děti, které baví a učí

V dnešní digitální době je důležité, aby děti rozvíjely své čtenářské dovednosti a fantazii. Komiksy jsou k tomu ideálním nástrojem. Jsou poutavé, vtipné a zároveň mohou děti něco naučit.

Rychlomalůvky je česká série komiksů pro děti od 3 do 8 let. Jejich autorkou a ilustrátorkou je Eva Novosadová. První díl z komiksové série vyšel na konci listopadu 2023 a už teď je jasné, že autorka pracuje na druhém díle, na který se nejspíše můžeme těšit v průběhu roku 2024.

Komiks Rychlomalůvky je napsán jednoduchým jazykem, který je snadno srozumitelný mladým čtenářům. Ilustrace jsou veselé a poutavé a pomáhají dětem lépe porozumět textu.

Příběhy Rychlomalůvek jsou o přátelství, dobrodružství a poznávání nového. Děti se v nich mohou dozvědět něco o přírodě, o vztazích nebo o tom, jak správně pěstovat tu nejchutnější zeleninu.

Kromě tištěného komiksu Rychlomalůvky nabízejí také digitální obsah, který rozšiřuje zážitek z čtení. Na webu https://rychlomaluvky.cz/blog nebo na jejich sociálních sítích mohou čtenáři najít další informace o postavách a zákulisí tvorby komiksu.

Rychlomalůvky jsou ideální pro všechny děti, které začínají se čtením, mají rády čtení a zábavu. Pokud hledáte komiksy, které budou vaše děti bavit a zároveň je něco naučí, Rychlomalůvky jsou tou správnou volbou.

Zdroj foto: Rychlomaluvky.cz

You may also like...