Nový rodinný film Domácí příšerky: Seznamte se s vašimi tajnými spolubydlícími Elfiny

Věděli jste, že s vámi bydlí někdo, koho jste nikdy neviděli? Elfinové! Malé chlupaté příšerky, které udržují klid a harmonii a váš dům proměňují na domov. Ano, je těžké tomu uvěřit, ale tito tajní spolubydlící žijí ve všech domech na celém světě. I u vás.

Nový rodinný film Domácí příšerky: Seznamte se s vašimi tajnými spolubydlícími Elfiny

Přijďte se s nimi seznámit do kina – Domácí příšerky, animovaný film pro děti a jejich dospělé, bude mít premiéru 28. března. Hrdinové napínavého příběhu v českém znění promluví hlasy Bohdana Tůmy, Elišky Beňové, Petra Nezkusila, Kláry Sochorové, Miroslava Táborského, Jana Šťastného, Dany Černé ad.

Elfinové se nepodobají žádným jiným tvorům. Laskaví a dobrosrdeční kouzelní skřítci milují zmrzlinu a scházejí se na týdenním sjezdu, aby se poradili, jak co nejlépe pečovat o „svého člověka“. Zkrátka se ze všech sil snaží splnit své poslání. Prostě idyla. Nebýt jedné mimořádné výjimky… Finnicka. Tenhle Elfin se každého, kdo se nastěhuje do jeho domu, snaží nejrůznějšími fígly vystrnadit. Lidi nemá rád, protože jsou nepořádní, hlasití a ničí věci.

Vše se ale změní, když se do nejděsivějšího domu v městečku Berg nastěhuje desetiletá Kristýna se svými rodiči. Chytrá a odvážná dívenka, která si nejradši hraje na detektiva, Finnicka odhalí. Ve chvíli, kdy se kolem nich začnou dít divné věci, nezbyde Finnickovi a Kristýně než se i přes odlišnosti spojit a začít spolupracovat. Podaří se jim včas vyřešit všechny záhady a zachránit město?

Nový rodinný film Domácí příšerky: Seznamte se s vašimi tajnými spolubydlícími Elfiny

Domácí příšerky jsou plné dobrodružství, ale i zábavy a humoru. Dětem přinášejí cenné poselství, že s chytrostí, odvahou, a hlavně společně se dá vyzrát i na skutečného super padoucha.  A také, že nejen NFK (tedy „nejlepšího kámoše Finnicka“), ale prostě správného kamaráda či kamarádku mohou najít i tam, kde to nikdo nečeká. Stačí mít oči a srdce otevřené.

Nový rodinný film Domácí příšerky: Seznamte se s vašimi tajnými spolubydlícími Elfiny

Domácí příšerky

Premiéra: 28. 3. 2024

Originální název: Little monsters

Žánr: animovaný, dobrodružný

Stopáž: 85 min.

Jazyková verze: CZ dabing

Doporučená přístupnost: přístupný

Formát: 2D

Režie: Denis Chernov

Scénář: Tatiana Belova, Denis Chernov, Jeffrey Hylton

V českém znění: Bohdan Tůma , Eliška Beňová, Klára Sochorová, Ivo Novák, Miroslav Táborský, Petr Nezkusil, Jan Šťastný, Zuzana Mixová, Libor Terš, Petra Jindrová, Zbyšek Horák, Radovan Vaculík, Jan Škvor, Lucie Kašmírová, Tomáš Juřička, Tereza Martínková, Radek Hope, Jana Mařasová, Marek Libert, Dana Černá, Petr Burian, Helena Němcová a další.

Zdroj foto a video: Continetal film, Foxx Media Group

You may also like...