Divadlo Spejbla a Hurvínka zve na představení do ZOO Praha

Divadlo Spejbla a Hurvínka nemůže nechat malé fanoušky bez jejich oblíbených postaviček celé léto. Děti se mohou těšit na hru „Hurvínek a nezvaný host“. Ta bude následně součástí speciálních představení na letní scéně v pražské ZOO.

Hurvínek a nezvaný host“ v pražské ZOO

V minulém roce se letní scéna divadla setkala se zájmem diváků, proto jsme se k této akci letos opět vrátili a vymysleli nový koncept. První představení „Hurvínek a nezvaný host“ uvedeme ještě na naší domovské scéně v divadle v Dejvické ulici a následně bude navazovat speciální letní program, který už bude probíhat na letní scéně ve Vzdělávacím centru ZOO Praha,“uvádí Denisa Kirschnerová. Důvodem, proč naše kroky vedly právě do Zoo Praha, je fakt, že jedním z hrdinů představení „Hurvínek a nezvaný host“ je člunozobec africký, kterého pražská zoo jako jediná ze tří evropských zahrad chová. „Diváci se tak po skončení představení mohou s tímto pozoruhodným opeřencem setkat naživo,dodává Denisa Kirschnerová. Návštěvníci se mohou těšit na 12 představení v termínu
20.–28. srpna.

Internetový prodej vstupenek v novém kabátě

Během léta naši kolegové pilně pracovali také na vylepšení internetového předprodeje. Na návštěvníky a milovníky Divadla Spejbla a Hurvínka tak čeká zmodernizovaný online prodej vstupenek, upravený tak, aby byl co nejpohodlnější.

IT kolegům radil i Hurvínek, takže to bude stát určitě zato?. Těšíme se na vás!

On-line také vstupenky na workshopy

Vstupenky na oblíbené workshopy, které následují po vybraných představeních a jsou určeny pouze pro děti od 5 let, můžete zakoupit nejen v pokladně divadla, ale nově také v internetovém předprodeji. Workshop navazující na dané představení trvá přibližně 45 minut a vedou jej pedagogicky zkušený lektor či lektorka, kteří jej „ušijí“ přímo na míru malým účastníkům.

Vstupné na workshop pro jedno dítě je 100 Kč a je samostatně neprodejné. Rodičům je „vstup zakázán“, a tak si mohou například zatím v klidu vypít kávu ve foyer divadla.

HRAJEME NA LETNÍ SCÉNĚ V ZOO PRAHA – „Hurvínek a nezvaný host“:

Úterý 23. 8., 17:30

Středa 24. 8., 17:30

Čtvrtek 25. 8., 17:30

Pátek 26. 8., 17:30

Sobota 27. 8., 14:00 a 16:30

Neděle 28. 8., 14:00 a 16:30

Hurvínek a nezvaný host – představení pro děti od 4 let

Představte si, že u vás jednoho dne zaklepe nezvaný host. Nejenže je nezvaný, ale navíc je úplně jiný než kdokoliv a cokoliv, co znáte. A přesně to se stane u Spejblů. Z ničeho nic u nich bydlí člunozubec a Spejbl s Hurvínkem jsou rázem podnájemníci ve vlastním bytě. Protože člunozubec má opravdu nezvyklé potřeby a rituály, není možné s ním společný prostor sdílet. Člunozubec všechno ví, všude byl a neplatí na něj žádné logické argumenty, se kterými na něj Spejbl vyrukuje. Zato Hurvínek, ten si ví vždycky rady, na něj je i nezvaný host krátký… anebo je to naopak?

Režie | kolektiv
Scénografie | David Janošek
Návrh loutek | MikiKirschner
Výroba loutek člunozobce a speciální efekty | Flash Barrandov
Hudba | Jiří Škorpík

*Je třeba zakoupit i vstupenku do ZOO

You may also like...