CARTOON NETWORK – Tipy na červen 2023

V červnu se na Cartoon Network můžete těšit na nové díly první řady seriálu Mezi námi medvíďaty, plné napínavých dobrodružství malých medvědích kamarádů při hledání nového domova. V nových příbězích se představí také nerozluční přátelé v seriálu Craig od potoka. A Mladí Titáni ukáží své speciální schopnosti superhrdinů v rámci speciálních epizod Mladí Titáni spojí své schopnosti!

Mezi námi medvíďaty.

Premiéra NOVÝCH dílů první řady seriálu v pondělí 19. června.

Malí medvědí kamarádi i v nových dílech hledají svůj vysněný domov, místo, kde by společně mohli šťastně žít. Na své cestě navštěvují různé kouty světa a prožívají mnohá dobrodružství s postavičkami, které křižují jejich putování.

Méďové například přistanou na nejveselejším místě všech dob, ale i přesto se tam Leďák bude cítit nesvůj… Proč asi? Na další cestě se ocitnou ve starověkých egyptských lázních, kde se ale Grizz odmítne vykoupat. Nebo objeví maják, kterému dodává světlo…. prazvláštní svítící tvor! Uspějí nakonec Medvíďata, když se budou ucházet o místo spolubydlících ve fantastickém domě pro panenky?

To vše a mnohem víc se dozvíte, pokud budete seriál sledovat!

Od pondělí do pátku v 16:50 hod.

Craig od potoka

NOVÉ epizody čtvrté řady od 5. června.

Craig bude se svými nerozlučnými přáteli Kelsey a JPm i v nových dílech prožívat nevšední příhody při objevování skrytých zákoutí předměstské džungle, která se rozprostírá kolem místního potoka.

Jednoho dne se Craig nechtěně ocitne na exkurzi po univerzitě, která se ovšem, k překvapení všech, rychle změní v honbu za legendou Potoka. Kdo všechno se přidá, a jak to dopadne? Další oříšek k rozlousknutí Craiga překvapí, když se bude snažit skamarádit nejrychlejší děti od potoka, čímž vlasntě úplně neúmyslně zapříčiní jejich rivalitu a bude muset vše zase uvést do pořádku… A co teprve, když se Craig s kamarády vydají při hledání Srdce lesa na průzkum starobylé jeskyně, ale přitom najdou něco mnohem děsivějšího!?!

Nové díly přinesou všem malým i velkým divákům plno napětí a překvapení a zároveň ukáží, že pokud drží kamarádi při sobě, všechny nástrahy života zvládnou vyřešit.

Mladí Titáni spojí své schopnosti!

Od 19. června každý všední den speciální blok vybraných epizod.

V červnu odstartuje vysílání speciálních epizod Mladých Titánů, které zdůrazní individuální schopnosti jednotlivých superhrdinů a zároveň jejich sílu jako týmu. Každý všední den nabídne nejedno zajímavé dobrodružství, tak s mladými hrdiny budete moci strávit o něco více času než je obvyklé…

Už jste se seznámili s Robinem, Starfire, Cyborgem, Beast Boyem a Raven? Jestli ne, tak neváhejte! Dozvíte se, jaký je život dospívajícího superhrdiny, jakmile svleče svůj hrdinský převlek. Budete například svědky toho, jak se celý tým vypořádá s řadou epických úkolů s cílem vytvořit nejdokonalejší sendvič na světě. Nebo co se stane, když budou všichni zanedbávat své povinnosti – k práci je přinutí až oživlé špinavé prádlo! A co teprve, když se Cyborg a Beast Boy snaží vyhnout svým povinnostem a vytvoří si své klony, které by dělaly jejich práci za ně? Samozřejmě se to zvrtne a klony si vytvářejí své další klony, dokud se situace nevymkne kontrole…

Mrkněte na tyto a mnohé další příhody superhrdinských kamarádů!

Od pondělí do pátku od 10:25 – 13:05 hod.

CARTOONITO

Kanál Cartoonito v červnu přinese malým divákům NOVOU ŘADU oblíbeného seriálu o vláčcích Tomáš a přátelé.

Seriál Tomáš a přátelé baví své diváky již 26. řadou!, ve které se setkají se všemi svými oblíbenými mašinkami v čele s tankovací mašinkou Tomášem. Z horské železnice Nilgiri se vrátí mašinka Ashima, Whiff se bude dál vrtat ve své recyklační továrně a s novými písničkami připluje z poza moře též dieslová lokomotiva Salty. Skupinka kamarádů navíc přivítá nového kamaráda Bruna, brzdící vůz! S novými písničkami a nejbláznivějšími dobrodruštvími bude nová řada seriálu určitě naprosto úžasnou jízdou!

A co nás čeká? Tak třeba poté, co prudká bouře způsobí v Crumble kaňonu sesuv kamení, se horská inženýrka Ashima s novými přáteli vrhne do úklidu a odstraňování chaosu. Tomáš a ostatní se však bojí, že když jim bude Ashima pomáhat, mohla by jí pohroma kamení a bláta zničit její krásný lak! A tak se snaží j z práce vynechat. Ashima tedy musí Tomášovi a ostatním dokázat, že by ji neměli soudit podle vzhledu

Od pondělí do neděle v 16:30 hod.

Zdroj foto: CARTOON NETWORK

You may also like...