Mamavolba 2023: Bronz pro Pískoviště Želva od Little Tikes

V letošním roce zabodovalo v anketě Mamavolba Pískoviště Želva od firmy Little Tikes. Získalo bronzové ocenění v kategorii Hračky pro batolata. Stranou ale nezůstaly ani oblíbené panenky L.O.L. Surprise! nebo Na! Na! Na! Surprise, jejichž zástupci se objevily ve výběru poroty.

Anketa Mamavolba každoročně vyhodnocuje nejlepší produkty pro rodiče a těhotenství. Čtenáři blogu Mamavolba.cz o jejich umístění rozhodují v hlasování. V kategorii hraček mohli své oblíbené produkty podpořit rovnou ve 3 kategoriích podle věku dítěte.

Bronz si odneslo Pískoviště Želva, které ovšem nemusí sloužit jen pro hry s pískem. V horkých letních měsících jej můžete naplnit vodou a děti budou z malého bazénu určitě nadšené! Praktický poklop pak ochrání vodu i písek před nečistotami, domácími mazlíčky i nepřízní počasí.

Také porota ankety Mamavolba vybírala své favority. Mezi nimi se objevila i novinka L.O.L. Surprise! Sunshine OMG Velká ségra a rozkošné zvířátkové Na! Na! Na! Surprise Mini batohy s pokojíčkem. Zástupce poroty zaujaly i dřevěné hračky Wooden Critters pro nejmenší od společnosti Little Tikes, které také zařadily do svého výběru.

Zdroj foto: Little Tikes, MGA Entertainment

You may also like...