Výbava do školy za hubičku: Action přináší tipy na kvalitní pomůcky, které nezatíží peněženku  

Prázdniny jsou ty tam, což pro rodiče znamená jediné – nákup nových školních potřeb. Inspirujte se tipy z Action, které jsou nejen kvalitní, ale také šetrné k životnímu prostředí. A navíc za sympatické ceny.

Výbava do školy za hubičku: Action

Barevné tvoření může začít

Blok s barevnými kreslícími kartony je ideálním pomocníkem nejen na výtvarku, ale také na dlouhé chvíle doma. Vyrobíte s ním přáníčka, diplomy nebo pestrobarevné koláže. V každém bloku najdete 24 kartonových archů ve 24 barvách, které jsou vyrobeny z ekologického papíru.

Výbava do školy za hubičku: Action

K dostání v prodejnách Action za 51,90 Kč.

Malování bez nepořádku

S akvarelovými pastelkami a vodním perem můžete vytvářet obrazy bez zbytečného nepořádku. Nepotřebujete totiž vodu ani štětce. Stačí na suchý papír pastelkami nakreslit obrázek, který poté pomocí vodního pera rozetřete. Díky tomu se barvy promíchají a vznikne umělecké dílo připomínající akvarelovou techniku.

Výbava do školy za hubičku: Action

Sada skládající se z 40 akvarelových pastelek a 2 vodních per je k dostání v prodejnách Action za 98,90 Kč

Vše důležité zvýraznit

Jak si zapamatovat klíčové informace? Zvýrazněte je. Neonové zvýrazňovače Stanger s hrotem 2-5 mm by neměly chybět v žádném penále.

Výbava do školy za hubičku: Action

Sada různých barev je k dostání v prodejnách Action za 24,90 Kč.

Na každou hodinu

Poznámkový blok A4 s gumičkou je nepostradatelnou pomůckou do školy. Obsahuje 125 listů z ekologického papíru i rozřazovače, díky kterým si můžete psát do rozdělených oddílů poznámky z různých předmětů a hodin. Vyroben je navíc z ekologického papíru FSC®.

Výbava do školy za hubičku: Action

K dostání v několika variantách v prodejnách Action za 59,90 Kč za kus.

Vše na jednom místě

Žádné ohnuté rohy a pomačkané stránky. Desky na dokumenty formátu A4 se zapínáním na patent jsou vhodné nejen na dokumenty, ale také sešity nebo učebnice.

Výbava do školy za hubičku: Action

K dostání v několika barvách a motivech v prodejnách Action za 9,90 Kč za kus.

Ideální na geometrii

Sešit Oxford B5 se čtverečkovaným papírem je povinnou součástí výbavy do hodin geometrie. Měkká vazba obsahuje 160 listů, které jsou vyrobené z papíru získaného z udržitelně obhospodařovaných lesů.

Výbava do školy za hubičku: Action

K dostání ve třech barvách v prodejnách Action za 62,50 Kč za kus.

O společnosti Action

Action (action.com) je nejrychleji rostoucí evropský diskontní řetězec s nepotravinovým zbožím. Neustále se měnící sortiment 6 000 položek zprostředkovává týdně přes 14 milionům zákazníků ve svých 2 500 prodejnách. Webovou stránku Action.com navíc každý týden navštíví 6,5 milionu spotřebitelů. Action působí v 11 zemích a vytváří pracovní příležitosti pro více než 70 000 lidí
136 různých národností. Krom toho, že nabízí překvapivý sortiment za nejnižší ceny, zaměřuje se neustále i na aktivní zlepšování kvality a udržitelnosti produktů v duchu svého motta: Malé ceny, velké úsměvy.

Zdroj foto: Action, Best

You may also like...