Vzhůru na horský svah

Období zimních lyžovaček se nezadržitelně blíží. Jestli se letos chystáte na rodinný výlet do hor, měli byste se zaměřit na výběr správného oblečení nejen pro vás, ale zejména pro vaše děti. Nákup celé zimní výbavy je však finančně náročnější záležitost a vaše ratolesti ještě k tomu rostou jako z vody. V KiKu nyní najdete novou kolekci dětského zimního oblečení, které skvěle splní svou funkci, a navíc ještě příliš nezatíží vaši peněženku.

V nižších polohách bývá zima mírnější. Do takového počasí tak dětem mnohdy vystačí softshellové bundy a kalhoty, které stačí doplnit hřejivou mikinou a nemusíte se bát prochladnutí vašich dětí. Ty určitě potěší i veselé potisky a příjemné barvy, které v této kolekci najdete.

V horských oblastech však musíte počítat s tím, že počasí je tam mnohdy nepředvídatelné a může se z minuty na minutu změnit. Je tedy dobré dbát na správnou volbu oblečení a jeho vrstvení. KiK nyní přichází s dětskou kolekcí, v které najdete funkční lyžařské bundy a kalhoty pro holky i kluky. Vše v krásných výrazných barvách a z příjemných materiálů.

Informace o prodejnách naleznete na www.kik.cz.

You may also like...