Další Tlapková patrola v kinech nabídne závodnický speciál

Dětmi zbožňovaná Tlapková patrola míří znovu do českých kin, tentokrát nabídne speciální závodnický film Tlapková patrola: Vždy ve střehu. Předchozí uvedení Tlapkové patroly v létě 2019, které bylo sestavené z pásma nejnovějších dílů, mělo v českých i zahraničních kinech nečekaný úspěch. Pro velkou řadu dětí znamenala „Tlapkovka“ vůbec první návštěvu kina v životě. Tlapky tedy zachraňují, řeší problémy a učí také chodit děti do kina. 

Tlapková patrola: Vždy ve střehu

V kinech od 30. ledna.

Neohrožené tlapky znovu v kinech ve speciálním dílu

Neohrožená Tlapková patrola znovu míří do kin, tentokrát v úplně novém a speciálním závodnickém filmu. Kluk Ryder a jeho psí záchranářský tým nikdy neví, jaký úkol jim nový den v Adventure Bay přinese. Jsou ale vždy ve střehu a díky tomu pro ně žádný problém pro ně není příliš velký. Dokonce ani ve chvíli, kdy se před největším automobilovým závodem zraní jejich oblíbený jezdec. Za volant se totiž posadí Marshall, dupne na plyn a spolu s ostatními kamarády předvede v kinech skvělou a zábavnou jízdu.

Požárník Marshall, technik Rubble, policista Chase, mechanik Rocky, vodní záchranář Zuma, letecká záchranářka Skye a pochopitelně Ryder jsou dětským fenoménem dneška. Jejich první uvedení v kinech v roce 2019 mělo překvapivě velký úspěch u nás i ve světě, pro řadu dětí znamenalo pásmo Tlapkové patroly vůbec první výpravu do kina a první zážitek z velkého plátna. A to je velká zásluha!

Už žádný pláč a žádný vztek, Patrola má na vše lék. Tlapková patrola se vrací do kin a protentokráte si psí parta záchranářů v čele s Ryderem připravila speciální závodnický film. V Adventure Bay se schyluje k velkolepému automobilovému závodu, Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma a Skye dokonce pomáhaly postavit okruh. Společně pak tlapky vytvořily servisní technický tým pro svého oblíbeného šampióna a těší se, že mu pomohou k vítězství. Jejich závodnický hrdina se ovšem nešťastnou náhodou zraní, nemůže řídit a s prosbou, aby jel závod místo něj, se obrátí na svého největšího obdivovatele a fanouška – na Marshalla!! Marshall tak musí překonat nedostatek sebevědomí a soutěživosti a zkusit si splnit sen stát se nejrychlejší tlapkou a závodníkem.

Závodnický film pak doplní i dvě nejnovější epizody, ve kterých si tlapky zkusí poradit s utrženým obrovským balónem a taky je čeká jedno pavoučí dobrodružství. Úkolů je více než dost, takže tlapky vzhůru do akce!

Tlapková patrola: Vždy ve střehu

(Paw Patrol: Ready, Race, Rescue)

CAN – 2019;

Délka: 70 minut

Žánr:animovaný, rodinný

Premiéra: 30. ledna 2020

V českém znění.

You may also like...