Soutěž o dětskou knihu Malá Ema

Tři z vás mají možnost vyhrát dětskou knihu Malá Ema od autorky Zuzany Barilové z dílny nakladatelství Grada.

Soutěžní otázka:

V jaké edici vyšla kniha Malá Ema?

a) Čtení pro malé děti

b) První čtení

c) Čtení pro prvňáčky

Nápovědu naleznete na webu www.grada.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: KIDSHOUSE – Malá Ema. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 100, 200 a 300, tyto emaily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 2. 9. – 8. 9. 2019

Soutěž již byla ukončena a výherci byli kontaktováni e-mailem.

Co mají děti ze všeho nejraději? Že by sladkosti? I kdepak. Děti na celém světě mají nejradši přece pohádky a zvířátka. Malá Ema zrovna tak. Hnědovlasé děvčátko s velkýma modrýma očima se zvědavě rozhlíží, jestli někde nezahlédne hebká ouška nebo střapatý čumáček. A když zrovna žádný čtyřnohý kamarád není po ruce, stačí otevřít tuhle knížku.

Už jste někdy viděli prasátko, jak trénuje skok do výšky? Paní sousedku, která se smetákem v ruce honí splašeného králíčka? Nebo baletky, které místo piruet skáčou před bílými myškami na parapety?

Šestiletá Ema tohle všechno už zažila. A ještě mnoho dalších dobrodružství. Díky svým nápadům a věrným zvířecím kamarádům totiž o podobné psí kusy nemá ani v nejmenším nouzi. A protože ví, že louskat první knížku může být někdy pořádný oříšek, vezme začínající čtenáře za příběhy, které budou chtít sami dočíst.

Ukázka z knihy

Ilustrace: Markéta Vydrová

Formát knihy: 165×215

Počet stran: 72

Vydalo nakladatelství Grada.

Více na www.bambook.cz.

You may also like...