Poslední květnová sobota se nesla v duchu oslav kurýrů. Takhle balíkový přepravce GLS slavil Mezinárodní den balíků

Poslední sobotu v měsíci lásky, 30. května, uspořádal nadnárodní balíkový přepravce GLS Mezinárodní den balíků, jehož tradice sahá až do roku 2015. V České republice se jednalo již o čtvrtý ročník, přičemž již podruhé byla při jeho příležitosti připravena pro rodiče s dětmi originální hra na principu geocachingu, která zabavila na 300 rodin po celé zemi.

Společnost GLS Česká republika si v rámci oslavy Mezinárodního dne balíků pro veřejnost připravila hru zvanou ParcelCaching spočívající na principu geocachingu. Ten baví rodiny s dětmi, a nejen ty, už několik let, a proto většina z nich neváhala a do této akce se zapojila. Celá hra spočívala v hledání ukrytého balíčku pomocí GPS souřadnic, což dokázalo zabavit lidi na pěkných pár hodin. V nalezeném balíčku se pak ukrývaly fixy od společnosti Albi a pexeso GLS, z čehož měly obrovskou radost především děti.

Dětská radost se následně projevila i na Facebookové stránce společnosti GLS, kam soutěžící mohli nahrávat fotky s balíčky. Pokud se soutěžící s výherními balíčky vyfotili a nahráli fotky na Facebook GLS, zapojili se tím do soutěže o hlavní ceny, kterými byly tři poukazy v hodnotě 5.000 Kč na zážitek dle vlastního výběru od Zážitky.cz.

Zapojených bylo opravdu hodně a nahrávali velmi pěkné a originální fotky. Někteří dokonce připojili i básničku, kterou sami složili. Myslíme si, že se všichni zúčastnění dobře bavili, užili si zábavný den a doufáme, že se připojí i k budoucímu ročníku. Rádi bychom všem poděkovali za spoustu povedených fotek, z kterých bylo opravdu těžké vybrat pouze tři, které poukazy vyhrají. Vítězům gratulujeme!” komentuje vydařený ročník Pavel Včela, ředitel společnosti GLS Česká republika.

Akce se konala také u našich německých sousedů, kde se též vydařila. Mezinárodní den balíků se slaví každoročně, a to i v dalších státech jako jsou Spojené státy, Polsko nebo Maďarsko. Cílem každoročních oslav je podpora místních obyvatel v daném regionu, zejména dětí a mladistvých.

You may also like...