Užijte si s dětmi jaro plné her a kouzel v Aquapalace Praha!

Přemýšlíte, kam vyrazit s ratolestmi o víkendu a už vám pomalu docházejí nápady? Vydejte se za teplem, mořem a zábavou a zažijte jarní dobrodružství plné vodních radovánek i bohatých animačních programů. Již tuto sobotu se můžete těšit na tajuplné vystoupení kouzelníka Michala Nesvedy, který v čestlickém aquaparku předvede jeden z nejslavnějších triků. Závěr února pak bude patřit oblíbené dívčí kapele Lollipopz. Překvapte děti skvělým víkendovým zážitkem a užijte si společně perfektní odpoledne!

Kouzelnický víkend pro malé i velké

Již tuto sobotu 12. února startuje v Aquapalace víkend plný čar a kouzel, který si byste si rozhodně neměli nechat ujít! Na děti i dospělé čeká kouzelník Michal Nesveda, který se jako první Čech odvážil předvést jeden z nejslavnějších Houdinniho triků – únik z tisícilitrové nádrže s vodou. Během vystoupení pod názvem Továrna na zázraky uvidítementalistické experimenty, které doslova oklamou vaši mysl. Mimo velkolepou one-man show se malí návštěvníci mohou těšit i na pestrý doprovodný program včetně kouzelnických tanců, promítání v Dětském koutku nebo hledání kouzelného pokladu.

Program víkendu plného čar a kozel najdete zde.

Pestrobarevný koncert plný nekončící zábavy

Přijďte si užít zábavný koncert, který se v čestlickém aquaparku koná již 26. února! Laura, Ela, Nikki a Pája jsou talentované zpěvačky, jejichž vystoupení si už zamilovaly tisíce dětí, a to nejen díky hravým melodiím a tanečkům, ale i pestrobarevným parukám a bláznivým kostýmům. Koncert proběhne ve Vodním světě a je pro návštěvníky zdarma v rámci běžného vstupného. Hosté se tak mohou těšit na jedinečný zážitek přímo z bazénu! Fanoušci mají navíc možnost koupit si vstupenku Meet & Greet, která zahrnuje osobní setkání, autogramiádu a společné focení.

Více informací o víkendových programech a akcích najdete na www.aqupalace.cz.

You may also like...