Rozečtěte své děti komiksovými příběhy z čarovného světa My Little Pony!

Titul My Little Pony: Poníci v akci je novým a v pořadí již čtvrtým titulem vydaným v oblíbené edici Můj první komiks, kterou založilo pod značkou CREW KIDS komiksové Nakladatelství CREW. Do příběhu se tak mohou začíst všechny děti, kterým kouzelní poníci učarovali. I ty, které se čtením teprve začínají!

Příběhy titulu Poníci v akci se odehrávají v srdci čarovné země Equestrie, kde vládnou takzvané elementy harmonie: Laskavost, Smích, Štědrost, Poctivost a Věrnost. Tyto elementy zastupuje pět pony slečen a dohromady je pojí element Magie, které vládne pony dívka Twillight Sparkle. Aby mohly elementy splynout, musí mezi nimi přeskočit jiskra Přátelství a přesně o hledání této harmonie jsou příběhy poníků ze světa My Little Pony.

V novém titulu My Little Pony: Poníci v akci najdete několik samostatných uzavřených příběhů. S plachou Fluttershy se můžete vydat na školní sraz, Pinkie Pie bude péct velice důležitý dort a s princeznou Lunou můžete vyřešit složitou detektivní záhadu. A co výlet do cizího mozku? To hravě zvládnete s Twilight Sparkle! „Mé dceři se líbí, že jsou příběhy krátké a na jejich rozuzlení se nemusí čekat až do konce celé knihy. Poníci jsou u nás na denním programu.“, říká Petr Litoš, ředitel Nakladatelství CREW.

Můj první komiks

Edice Můj první komiks seznamuje komiksové nováčky s příběhy s bublinami přístupnou formou – bez násilí, ostrých slov a s kresbou vhodnou pro dětského čtenáře. I díky tomu pomáhají komiksy s dětskou čtenářskou gramotností. Obrázky a menší množství textu umožňují dětem se rozečíst a zároveň se bavit s oblíbenými postavami. Díky tématice magického přátelství ze světa My Little Pony se děti učí i dobrému chování, správnému rozhodování v nelehkých situacích a sociálnímu cítění ke svému okolí – jak v rodině, tak v přátelském kruhu nebo ve škole. „Když při svých přednáškách o komiksu pracuji s tituly My Little Pony, tak i učitelé a knihovníci chápou důležitost poselství těchto příběhů. S dětmi jsou pak schopni skrze pony dobrodružství řešit složité situace, které nastávají při každodenních konfliktech v dětských kolektivech.“, říká specialistka komunikace Nakladatelství CREW, Michaela Pexová. „Navíc děti My Little Pony příběhy milují. Sami po komiksech v knihovnách i obchodech sáhnou a dožadují se chvilky pro čtení.“, dodává Pexová.

Tato edice seznamuje začínající čtenáře jak s komiksem samotným, tak s nejznámějšími hrdiny komiksových světů. Můžete se zde setkat s příběhy superhrdinů Marvelu, jako jsou Avengers, Iron Man nebo oblíbený teenager Spider-Man. V druhé polovině roku 2020 se můžete těšit i na superhrdiny ze světa DC. Komiksy poníků v edici Můj první komiks jsou vhodné pro čtenáře už od šesti let.

Příběhy My Little Pony: Poníci v akci z edice Můj první komiks nejsou jediným pony komiksem v produkci Nakladatelství CREW. Starší čtenáři se mohou těšit i z příběhů My Little Pony: Návrat královny Chrysalis nebo My Little Pony: Měsíční mise.

Vydává Nakladatelství CREW; scénář Christina Riceová , Jeremy Whitley , Ted Anderson; kresba Jay Fosgitt , Agnes Garbowska , Brenda Hickeyová; 100 barevných stran; 199 Kč.

Titul Můj první komiks: My Little Pony – Poníci v akci vychází 12. května 2020 a je k dostání na www.obchod.crew.cz a u dobrých knihkupců.

You may also like...