CARTOON NETWORK – Tipy na červenec 2023

V červenci se na Cartoon Network můžete těšit na samé novinky! Léto vám zpříjemní nové ztřeštěné příběhy popleteného svérázného seniora Pana Magoo a zbrusu nová, již šestá řada seriálu Táborový ostrov! Pohodlně se usaďte a nechte se bavit!

Pan Magoo

PREMIÉRA druhé řady v pondělí 10. července

Pan Magoo, sebevědomý senior, který si umí užívat života, se vrací na Cartoon Network s novými příběhy! Tato komická postavička žije ve svých očích úplně jiný život, než jaký v reálu je… a proč? Protože je téměř slepý! Tuto oční nedostatečnost ovšem kompenzuje svým neotřesitelným sebevědomím. Nikdy se tak nenachází, kde si myslí, že je a nedělá to, co si myslí, že dělá.

V doprovodu svého věrného parťáka pana Kocoura, což je pes, o kterém si myslí, že je kočka, prožívá nejrůznější každoddení dobrodružství – hraje golf, randí, navštěvuje muzea nebo relaxuje na zahradě při tradičním nedělním grilování s lasičkou, sousedkou Weasel. Ta se ovšem kamarádsky jenom tváří, protože ve skutečnosti je poskokem nejzáludnějšího padoucha na světě, superchytrého a podlého domácího křečka Fizze.

A co pana Magoo v nových dílech čeká? Zastoupí například svého přítele, osobního trenéra Sergeho, ale kde ve skutečnosti bude, zatímco si myslí, že dává lekci plavání v bazénu? Když si Weasel vezme každoroční dovolenou a Fizz zkouší svůj speciální ovladač na změnu počasí, najde ho pan Magoo a je přesvědčen, že právě začala interaktivní honba za pokladem… Nechte se vtáhnout do jeho napínavého života.

Od pondělí do neděle v 9:00

Táborový ostrov

Šestá řada seriálu startuje v pondělí 24. července

Od okamžiku, kdy rodiče poprvé v životě vysadí Oskara a jeho nejlepšího přítele Ježka na letním táboře, se začnou dít věci! Jakmile rodiče odjedou, vyplouvají na povrch všechny záhadnosti toho místa a nově příchozí například zjistí, že mimozemšťané existují, z koňů se stávají jednorožci a pod postelí se skrývají příšery… ba co víc, táborové vedoucí jsou čarodějnice! A tak je nutné se zocelit a sebrat veškerou odvahu k prozkoumání všech dobrodružství, které jim jejich dočasný domov nabízí.

Susie se například musí spolehnout na Oscara a Ježka, když se pokazí kouzelný trik. V jiném díle bude Oscar s Ramonou vyřizovat pochůzky na Měsíci nebo pomáhat mimozemšťanům se speciálním rituálem, který se koná jednou za padesát let.

O d pondělí do pátku od 13:35

CARTOONITO

Na kanál Cartoonito v červenci dorazí nový dobrodružný seriál Mezihvězdná Ella! A hned jako celodenní maraton, který vás bude bavit od 9:00 do 21:00 celých 7 dní. Připoutejte se a letíme za dobrodružstvím!!

Mezihvězdná Ella

NOVÝ SERIÁL od pondělí 10. července

Ve vzdálené budoucnosti se na vesmírné stanici kdesi mezi Marsem a Jupiterem v Mléčné dráze vydává osmiletá Ella Ryderová se svými přáteli na vzrušující objevitelská dobrodružství. Ella je zvědavá a ctižádostivá dívka, která se nezastaví, dokud neobjeví vše, co vesmír nabízí. Je to rozená vůdkyně a se svými nejlepšími přáteli – Slippym (vesmírným domorodcem) a Madhu (vesmírnou mimozemšťankou), objevuje nové vzrušující světy a zkouší úžasné věci, které ještě nikdo před ní nedokázal, jako třeba surfování po supernovách, jízdu na kometách a závody na měsíčních skútrech kolem Saturnových prstenců.

A na jaká dobrodružství nás vezme s sebou? Vydáme se s ní třeba na průzkum Galaxie při pátrání po tom nejlepším dárku pro maminku k narozeninám, při kterém Ella zjistí, že nejlepší dárek nemusí být zabalený v krabici… Při honbě za pokladem zase zjistí, že někdy je třeba postupovat přesně podle pokynů, jinak se nedostaví očekávaný výsledek. Vydejte se s Ellou za bláznivými dobrodružstvími!

Každý den od 6:00 – 21:00

Zdroj foto: CARTOOON NETWORK

You may also like...