Originální dárkové předměty s motivy Minecraftu

U menších i větších kluků školou povinných je už delší dobu velkým hitem počítačová hra Minecraft. Objevili jste i vy kouzlo této známé a oblíbené počítačové hry? Snad každého kluka, který této hře propadl, potěší originální dárkové předměty s motivy Minecraftu, mezi kterými najdete nejen hračky, ale i oblečení a spoustu praktických vychytávek.

Originální dárkové předměty s motivy Minecraftu

Stylové oblečení pro školáky

I oblečení může vaše děti bavit. Mezi dárkovými předměty nechybí stylové oblečení pro školáky, jako jsou například veselá trička s motivem Creepera z Minecraftu s krátkým a dlouhým rukávem, pyžama pro horké letní noci, čepice do mrazivých dnů a další super kousky, kterými nepohrdne snad žádný kluk.

Originální dárkové předměty s motivy Minecraftu

Školní batoh a další pomůcky pro všechny fandy Minecraftu

Všichni fandové počítačové hry Minecraft budou paf z parádních věcí do školy s touto tématikou. Vsaďte třeba na moderní školní batoh, se kterým bude každý kluk ve škole za hvězdu. Učení ve škole půjde snáz také s penálem na tužky. A přestávky zpestří svačinový box, do kterého se vejdou ty nejlepší dobroty.

Originální dárkové předměty s motivy Minecraftu

Hračky pro milovníky Creepera a dalších postaviček ze hry

Objevte jedinečné a zábavné hračky pro milovníky Creepera a dalších známých postaviček z počítačové hry Minecraft. Poličku nebo pracovní stůl v dětském pokoji skvěle doplní figurky a postavičky s touto tématikou. Na zahradě se zase děti vyřádí se zeleným frisbee s obrázkem.

Originální dárkové předměty s motivy Minecraftu

Ranní čaj i kakao bude chutnat mnohem lépe s trendy hrnkem

Čaj nebo kakao ke snídani bude chutnat mnohem lépe, když bude mít vaše dítko k dispozici stylový keramický hrnek. V nabídce najdete měnící hrnečky měnící barvu vlivem teploty nápoje, i hrnečky, které je možné si vytunit nálepkami přiloženými v balení a vytvořit si tak svůj vlastní herní svět podle momentální fantazie.

Zdroj foto: Vecizfilmu.cz

You may also like...