Cozy Coupe od Little Tikes: Moje první autíčko

Jezdí vaše děti rádi autem? Baví je samotná jízda a nejradši by samy seděly za volantem? Pořiďte jim jejich první autíčko Cozy Coupe od Little Tikes! Děti si s ním užijí spoustu zábavy a zároveň budou rozvíjet své motorické schopnosti. Vybrat si mohou z řady různých designů. Bude to beruška nebo policejní auto? To už záleží na výběru malého řidiče.

S autíčkem Cozy Coupe budou mít děti pocit, že mají konečně svoje vlastní auto. Přesně jako jejich rodiče. Mohou se tak stát pány chodníku a všech hřišť v okolí. O bezpečí dětí však není třeba se obávat. Každé autíčko má na střeše madlo, kterým se dá kontrolovat pohyb vozítka. Autíčko navíc podporuje děti v aktivní hře, rozvíjí představivost a také motorické dovednosti.

Cozy Coupe je kompaktní autíčko s pevnou konstrukcí a otevíratelnými dvířky. Sezení v něm je pro děti velmi pohodlné díky vysoké opěrce sedadla. Disponuje odnímatelnou podlážkou, která umožnuje menším dětem nechat se vozit. Větší děti si podlážku mohou vyndat a odrážením nohama autíčko rozpohybovat samy. Maminky i tatínkové určitě ocení i to, že lze vozítko využít jako alternativu kočárku. Cozy Coupe má dokonce v zadní části úložný prostor, jenž se dá využít při delších výletech.

Ovládání Cozy Coupe je zcela intuitivní a děti se jej hned naučí. Stačí otočit klíčkem, „nastartovat“ a vydat se na cestu. Děti auto rozpohybují pomocí svých nohou nebo se mohou nechat jen vézt. Pohyb auta usnadňují i přední kolečka otočná o 360 stupňů. Pohyblivý volant, klakson na troubení i velká „okna“ určitě udělají radost všem malým řidičům. Když dojde autíčku „benzín“, stačí vystoupit a „natankovat“ ho do nádrže ze speciálního tankovacího stojanu, který je samostatně prodejným příslušenstvím, stejně jako přívěsný vozík s možností připevnění za autíčko.

Cozy Coupe je určeno pro použití uvnitř i venku. Co se týče vzhledu, vybrat je možné z několika variant: klasický červeno-žlutý design, policejní vůz, beruška nebo další na www.little-tikes.cz. Autíčko Cozy Coupe získalo ocenění Hračka roku 2016.

Hračka je určena dětem od 1,5 do 5 let věku a má nosnost 23 kg. Rozměry produktu jsou: 44 (d) x 72 (š) x 84 (v) cm. Obvyklá prodejní cena Cozy Coupe je 1 990 Kč.

You may also like...