Nezbytná výbavička pro každé miminko

Spánek a jídlo – to jsou každodenní rituály, které s miminkem absolvujete už od jeho narození. Před spaním je čeká voňavá koupel, po které děťátko zabalíte do měkké osušky a oblečete mu pyžámko. Krásné soupravy oblečení pro nejmenší, praktické bryndáčky, spací pytle, osušky a další drobnosti pro miminko najdete v prodejnách KiK.

Některá miminka koupání přímo zbožňují, jiná to zase berou jako dobrodružnou bojovku. Vždy se vám však určitě budou hodit praktické osušky pro miminka či žínky z jemného froté, díky kterým bude koupání úplná hračka.

Uspávání je aktivitou, která sbližuje rodiče s jejich dětmi. Možná jim čtete pohádku, vyprávíte, zpíváte nebo jste jen s nimi, aby se jim lépe usínalo. Děti by se měly cítit pohodlně a v bezpečí, díky čemuž se jim bude krásně usínat.

Rostou jako z vody – to je věta, kterou jsme vždycky slýchávali od našich maminek, babiček, tetiček a dalších příbuzných. Jídlo je však jedním z nejdůležitějších aspektů pro růst a vývoj dětí. K jejich krmení se vám budou určitě hodit praktické bryndáčky.

You may also like...