Špióni v převleku | Tip na kino

Když nejlepší špión hledá dokonalé maskování, může narazit na určité potíže. Zejména, pokud jej dostane do parády geniální vynálezce, který je schopen pěkných úletů. A to někdy doslova.

Premiéra: 26. 12. 2019

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter … není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch.

Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora …. v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí.

Animovaná komedie Špióni v převleku vznikla v Blue Sky Studios, které stojí například za všemi filmy z Doby ledové a Ria.

Přístupnost: pro všechny

Žánr: dobrodružná animovaná komedie

Verze: český dabing (2D, 3D), české titulky (2D)

Stopáž: přibližně 100 min (bude upřesněno)

Špióni v převleku (Spies in Disguise)

Premiéra: 26. 12. 2019

Twentieth Century Fox, USA, 2019

Režie: Troy Quane, Nick Bruno

Scénář: Brad Copeland

Hudba: Theodore Shapiro

Hrají (v českém znění): Adam Mišík, Michal Holán, Jiří Krejčí, Zdeněk Mahdal, Nikol Kouklová, Jolana Smyčková.

You may also like...