Soutěž o balíček k seriálu DC SuperHero Girls – Dívčí superhrdinky

Pět z vás má možnost vyhrát balíček doplňků k seriálu DC SuperHero Girls – Dívčí superhrdinky.

Balíček obsahuje plátěnou tašku s motivem DC Superhero Girls, klíčenku s motivem DC Superhero Girls, notýsek s motivem DC Superhero Girls.

Soutěžní otázka:

Co vše naleznete na webu www.cartoonnetwork.cz?

a) hry, videa, kvízy, aplikace

b) seriály, filmy

c) e-shop, seriály, hry

Nápovědu naleznete na webu https://www.cartoonnetwork.cz/

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: KIDSHOUSE – DC SuperHero Girls. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 50, 150, 300 a 450, 500 tyto maily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 16. 12. – 22. 12. 2019.

Oblíbený televizní kanál přichází s předčasnou vánoční nadílkou. Už od začátku prosince tak můžete sledovat nové příhody holek se super-schopnostmi

Seriál DC SuperHero Girls – Dívčí Superhrdinky sleduje osudy Wonder Woman, Batgirl, Supergirl a jejich kámošek, které se musejí vypořádávat se všemi klasickými problémy teenagerek v moderním světě. Dívky jako studentky střední školy zažívají běžné školní útrapy, jako je například snaha o co nejlepší studijní výsledky a občasné rozčarování z toho, že ne všichni ve školním kolektivu jsou si rovni tak, jak by měli být. Tyto holky se ale od běžných puberťaček významně liší – mají totiž své super-schopnosti.

Když se holky ocitnou dostatečně daleko od všech dramat střední školy, rozpoutávají naplno své  superhrdinské schopnosti a bojují proti zlověstným padouchům, ať už to je Harley Quinn, Poison Ivy nebo Kočičí žena. Každá z party superhrdinek je jedinečná, ale všechny dohromady jsou nejsilnější.  I díky tomu se jim úspěšně daří zachraňovat milovaný domov Metropolis, kde se celý seriál odehrává.  

Zároveň však dodává, že seriál bude bavit i chlapecké publikum. Pokud tedy chcete vědět, jak se bojuje proti zločinu, když máte přísnou večerku, nebo jak sladit trénink superhrdinů s domácími úkoly, zapište si do svých diářů datum 9. prosince 2019.

Pro více informací a zábavy navštivte: https://www.cartoonnetwork.cz/.

You may also like...