Manufaktura uvádí dětskou řadu, nabídne ji i Rohlik.cz

Společnost Manufaktura, výrobce tradiční české kosmetiky s vysokým podílem přírodních ingrediencí, v únoru obrací pozornost k našim nejmenším… Uvádí totiž na trh zbrusu novou dětskou kosmetiku Baby Friendly.

Kosmetika pro děti není v sortimentu české značky úplným nováčkem. Manufaktura nabízí výrobky k péči o jemnou dětskou pokožku více než 10 let, během kterých je úspěšně používaly již tisíce dětí. Nyní však představuje novou kolekci produktů, které spojuje hravý design a vylepšené složení, navazující na původní, extra šetrné a časem prověřené receptury.

Dětská pokožka má specifické vlastnosti a je mnohem jemnější a citlivější než pokožka dospělých. Bariérová funkce dětské kůže není zcela vyvinuta a kožní ochranný film se tvoří v nedostatečném množství. Aby pokožka zůstala zdravá a mohla se správně vyvíjet, je třeba jí věnovat šetrnou péči za pomoci té nejkvalitnější kosmetiky.

Nová dětská kosmetika Manufaktura Baby Friendly s extra jemným složením nabízí ohleduplnou péči od hlavy až k patě. Mimořádně jemné přírodní receptury bez obsahu sulfátů, parabenů, ropných olejů a alergenních parfémů jsou obohaceny o poctivé rostlinné oleje a účinný ovesný výtažek s obsahem cenného beta-glukanu. Baby kosmetika je dermatologicky testována a je vhodná i pro novorozence a děti s obzvláště citlivou pokožkou. Nová kosmetika, vytvořena s láskou k dětem, maminkám a přírodě, bude uvedena na český trh v druhé polovině února. Spotřebitelé se na ni mohou těšit ve všech prodejnách Manufaktura, na manufaktura.cz a exkluzivně také na Rohlik.cz.

„Jsme rádi, že právě našim zákazníkům můžeme novou dětskou řadu nabídnout. Jednak jsou produkty značky Manufaktura u nás jednou z nejvyhledávanějších kosmetických značek a navíc speciálně pro matky máme dětský klub Rohlíček, do jehož portfolia produktů dětská řada přesně zapadá,“ komentuje uvedení Olin Novák, komerční ředitel Rohlik.cz

Kromě šetrného přírodního složení jsou produkty výjimečné také svým výtvarným pojetím s veselými obrázky zvířecích kamarádů. Design řady vznikl ve spolupráci s mladou a velmi nadanou ilustrátorkou a animátorkou Alžbětou Göbelovou. Všechna zvířátka jsou zachycena při nejrůznějších dětských hrách a radovánkách a jejich úkolem je inspirovat děti i rodiče k zábavnému a aktivnímu dětství bez chytrých telefonů, tabletů a počítačů. Dětská řada se v budoucnu rozšíří i o produkty, které se postarají o zábavu dětí i rodičů, a podnítí je k trávení více času spolu a v přírodě.

You may also like...