Vyberte svým dětem ty nejlepší prázdniny v Atriu Flora

Obchodní centrum Atrium Flora ve spolupráci s Městskou částí Praha 3 pořádají již 5. ročník oblíbeného veletrhu prázdninových aktivit Prázdniny na Trojce. Veletrh proběhne již v úterý 25. února 2020 od 14 do 18 hodin v 2. a 3. podlaží obchodního centra. Přijďte svým dětem vybrat ty nejlepší letní aktivity do Atria Flora.

V obchodním centru Atrium Flora proběhne 5. ročník veletrhu Prázdniny na Trojce. Na veletrhu prázdninových aktivit najdete vysněné letní zážitky pro své děti. Ve dvou patrech obchodního centra si budete moci vybrat z 20 vystavovatelů, kteří vám představí pestrou nabídku pobytových a příměstských táborů, výletů, dílen a workshopů, jež se budou konat v létě 2020. Aktivity jsou vhodné pro děti již od 3 let.

Těšit se můžete na pestrou paletu prázdninových programů, zahrnující pohybové tábory od tai-či po taneční soustředění, výtvarné tábory pro malé umělce, příměstský tábor s ekologickou tematikou, filmový a animační tábor, tábor pro milovníky lega či například řemeslný tábor. Přijďte si vybrat z široké nabídky letních aktivit a dopřejte svým dětem ty nejlepší prázdniny.

Bližší informace najdete na www.atrium-flora.cz nebo na facebookových stránkách Atria Flora.

You may also like...