Komáři se ženili | Písničky pro děti a nejmenší

Komáři se ženili – text :

1. Komáři se ženili, bzum, bzum, ženili, kapky vína neměli, bzum, bzum, neměli, komáři se ženili, ženili, kapky vína neměli, komáři se ženili, ženili, kapky vína neměli.

2. Přiletěl k nim slavíček, bzum, bzum, slavíček, přines vína žejdlíček, bzum, bzum, žejdlíček, přiletěl k nim slavíček, slavíček, přines vína žejdlíček, přiletěl k nim slavíček, slavíček, přines vína žejdlíček.

3. Komáři se opili, bzum, bzum, opili, až komára zabili, bzum, bzum, zabili, komáři se opili, opili, až komára zabili, komáři se opili, opili, až komára zabili.

4. Komár leží v komoře, bzum, bzum, v komoře, muška pláče ve dvoře, bzum, bzum, ve dvoře, komár leží v komoře, v komoře, muška pláče ve dvoře, komár leží v komoře, v komoře, muška pláče ve dvoře.

5. Neplač muško co ti je, bzum, bzum, co ti je, vždyť ti komár ožije, bzum, bzum, ožije, neplač muško, co ti je, co ti je, vždyť ti komár ožije, neplač muško, co ti je, co ti je, vždyť ti komár ožije.

6. Těžké jeho ožití, bzum, bzum, ožití, když je na smrt zabitý, bzum, bzum, zabitý, těžké jeho ožití, ožití, když je na smrt zabitý, těžké jeho ožití, ožití, když je na smrt zabitý.

7. Sádlo z něho vybrali, bzum, bzum, vybrali, za pět zlatých prodali, bzum, bzum, prodali, sádlo z něho vybrali, vybrali, za pět zlatých prodali, sádlo z něho vybrali, vybrali, za pět zlatých prodali.

You may also like...