Cartoon Network uvádí nové epizody Gumballova úžasného světa, nesou název „Darwinova ročenka“

Dětský televizní kanál Cartoon Network uvedl 18. ledna 2020 na obrazovky novou sérii celosvětově populárního animovaného seriálu Gumballův úžasný svět. Nové epizody s názvem „Darwinova ročenka“ přináší fanouškům ještě zábavnější chvíle s Gumballem, Darwinem a jejich přáteli na Elmorské střední.

Nové díly se souhrnným názvem „Darwinova ročenka“ běží na Cartoon Network od 18. ledna 2020. Tuto sezónu zahájí 6 speciálních epizod, ve kterých bude Darwin na žádost ředitele školy Browna tvořit třídní ročenku. Každá z těchto epizod se zaměří na jinou postavu, mezi kterými budou například třídní klaun Banán Joe, teleportující se duch Carrie a dokonce i učitelé z Elmorské střední. Darwin totiž dostal za úkol určit, který z učitelů si nejvíce zaslouží vzácné okénko ve třídní ročence.

Seriál Gumballův úžasný svět, který byl poprvé uveden v roce 2010 a v současné době běží jeho 6. řada, se stal celosvětově jedním z nejpopulárnějších seriálů z tvorby Cartoon Network. K obrazovkám pravidelně přitahuje více než 130 miliónů diváků a mezi širokou veřejností se těší popularitě.

„Darwinova ročenka“ je nejnovější přírůstek do skupiny rodinných sitcomů. Slibuje divákům skvělou podívanou plnou rychlých a k popukání vtipných okamžiků. Ty jsou umně propojeny právě v těchto speciálních dílech, které si diváci zcela jistě zamilují.

Na nové díly se diváci mohou těšit od 18. ledna každou sobotu v 10:25 na Cartoon Network.

Ukázka ze starších dílů:

You may also like...