Zabavte děti s Lush

Už vaše ratolesti nebaví si pořád mýt ruce? Mají doma dlouhou chvíli? Máme pro vás pár tipů na produkty, které vaše ratolesti nejen potěší a zabaví, ale ukáže jim, že i hygiena může být zábava!

Modelujte z multifunkční mycí modelíny, foukejte bublinky, tvořte koupelové umění, nebo si zacvičte Jógové hrátky.

Všechny produkty najdete na e-shopu cz.lush.com

Monsters and Aliens

Fun

Voláme všechny koupelonauty, galaxie už vás očekává! Intergalaktická sada barev s kořeněnou vůní silice z černého pepře a uklidňující vanilkové absolue pro vytvoření vesmírné lodě, mimozemských kamarádů nebo nekonečně vzdálených planet a míst, kam se ještě člověk nevydal. 

Rainbow

Fun

Kdyby tak byla duha na dosah ruky, to je to jediné, co by jí mohlo učinit ještě úžasnější… Počkat, ale ona je! Sedm krásných barev duhy v jedné extra velké štangli Fun! Tak sledujte, jak se usmívá na celý svět a rozjasňuje vaši koupelnu a proměňte ji, v cokoli jen chcete.

Akaname

Koupelová pěna

Tenhle malý modrý skřítek s povznášející vůní citronů a limet má mlsný jazýček a slízne všechny chmury, jen co se ponoříte do jeho království. Rozdrobte do proudu tekoucí vody a vykouzlete hromady hebkých voňavých bublinek.

Rock Star

Mýdlo na ruce i tělo

Namydlete se a nechte se konejšivou vanilkovou absolue a nostalgickou vůní lízátek z přímořských obchůdků vzít na výlet do dětství a těch nejkouzelnějších cukráren.

You may also like...