Moře zábavy a tobogánů si užijete také v Čechách. Aquapalace Praha odhalil letní program

Aquapalace Praha představil nabitý prázdninový program pro děti i dospělé a prozradil také novinky pro letošní léto. Mezi hlavní lákadla patří nově otevřený Pool bar, kde se koktejly servírují přímo do vody, dále semifinálová kola MISS České republiky, speciální letní Silvestr anebo koncerty dívčí kapely Lollipopz. Akce se zúčastnili ambasadoři léta – miss Eliška Bučková a Jakub Kohák.

Bohatý program plný každodenních animací bude v největším aquaparku ve střední Evropě provázet celé léto od 27. června do 31. srpna. „Děti se mohou těšit na prázdniny plné her a soutěží v pirátském stylu, závody v lodičkách Bumperboats anebo koncerty oblíbené dívčí kapely Lollipopz, která k nám dorazí hned dvakrát,“ prozrazuje Vladana Horáková, generální manažerka Aquapalace Praha.

V Čechách ojedinělou zábavu pro všechny věkové kategorie přináší i VR herna přímo pod vodní hladinou a virtuální realita na tobogánu s vesmírnou tematikou. Novinkou je pro letošek podvodní hudba v Korálovém dómu. Všechny atrakce Aquapalace Praha jsou v provozu. Návštěvníci nepřijdou o mořské vlnobití a oblíbenou Divokou řeku, která je se svými 250 metry nejdivočejším a nejdelším tobogánem v ČR.

Kromě animací a soutěží nabídne Aquapalace Praha i speciální tematické akce. „Ve Vodním světě budeme hostit 4 semifinálová kola MISS České republiky. Kromě oblíbené soutěže krásy se uskuteční také Den s integrovanými záchrannými složkami, kdy se návštěvníci mohou těšit třeba na zásah policie ČR v potápěčské jámě. Přesně v polovině prázdnin pořádáme Malý letní Silvestr,“ dodává k programu Vladana Horáková. První semifinále MISS České republiky zahájí letní sezónu (20. 6.), druhé pak otevře prázdninový program (27. 6.).

Zábava pro dospělé

Aquapalace Praha myslí i na dospělé, pro které otevřel nový Pool bar s drinky servírovanými přímo do vody. Ten slavnostně pokřtila miss České republiky Eliška Bučková společně s režisérem a bavičem Jakubem Kohákem. Prvním koktejlem byl Sweet aqua shick, který pojmenoval známý herec. Drink připravil Martin Vogeltanz, který je pětinásobným barmanem ČR a dvojnásobným medailistou z koktejlového mistrovství světa.

Změn doznala i rozsáhlá venkovní zahrada s lehátky a bazény, která se nově rozrostla o fitness workoutovou zónu. Novinkou je i VIP zóna s privátními postelemi s nebesy, které nabídnou návštěvníkům soukromí a příjemné útočiště před slunečními paprsky.

Rekonstrukce i nové atrakce

Nezaháleli jsme ani v době karantény. Pro bezpečnost návštěvníků jsme položili nové protiskluzové podlahy v Paláci dobrodružství a bazén s vlnobitím v Paláci Pokladů dostal nové obklady. Hosté se mohou těšit i na nové hrací prvky na venkovní zahradě a skluzavky pro nejmenší,“ prozrazuje Vladana Horáková. Zařízení navíc disponuje vysokou úrovní bezpečnostních i hygienických podmínek, díky kterým si návštěvníci užijí léto u vody v bezpečí.

Více informací o Aquapalace Praha:

Vodní svět o rozloze 9 150 m2 je nejzábavnějším aquaparkem ve střední Evropě. Je tvořen třemi paláci, v nichž si na své přijde opravdu každý. Rozsáhlý Saunový svět tvoří komplex čtrnácti druhů saun a prohříváren. Dělí se na finské sauny, římské lázně a venkovní sauny. Pod jednou střechou se nachází i luxusní SPA & Wellness určené pro milovníky odpočinku, pravidelných masáží či obličejových procedur a moderní plně klimatizované dvoupodlažní Fitness, které disponuje rozsáhlou kardiozónou s řadou nejnovějších kardiotrenažerů i širokým spektrem skupinových lekcí.

Více informací naleznete na www.aquapalace.cz.

You may also like...