Nejbezpečnější auta pro děti

Koupě vozidla, ve kterém budou jezdit i děti je nesmírně důležitou událostí a je potřeba vybírat skutečně pečlivě. Současně při nákupu automobilu musíte věnovat velkou pozornost jeho technickému stavu a zkontrolovat historii vozidla. To je nesmírně důležité, když se chcete vyhnout problémům.

Co vzít v potaz při nákupu vozu pro děti?

Auto není hračka. To, jaké auto kupujeme, v jakém technickém stavu bude, závisí nejen na našem jízdním komfortu, ale také na životě. Proto musíte věnovat pozornost i těm nejmenším detailům. Závisí na tom také životy lidí, kteří s námi budou cestovat. Nejprve si pečlivě přečtěte informace o vybraném vozidle, abyste vyřadili ta, která nesplňují vaše očekávání. To je základní bod. Vozidlo je nutné pečlivě zkontrolovat. První dojem je nesmírně důležitý. Na co si dát pozor?

Hlavně na:

  • stav karoserie
    – žádné viditelné poškození, odštípnutí, promáčknutí nebo škrábance,
    – jednotnost barev,
    – stav oken, světlometů,
    – stav podvozku,
    – vnitřní stav,
    – práce motoru- nemáte-li podrobné informace o historii vozu, zkontrolujte VIN kód na www.checkcardna.com

U vozidel s vyšším počtem kilometrů by samozřejmě neměla být požadována vysoká kvalita. Je důležité, aby byl vůz funkční a dobře udržovaný. Samozřejmě potřebujete šanci mít zkušební jízdu. Vezměte sebou zkušenou osobu.

Kontrola historie vozidla

Před nákupem, jak jsme již zmínili, si určitě musíte zkontrolovat historii vozidla, pokud se nechcete dostat do potíží a koupit si například ukradené auto. Můžete také zjistit, zda vůz, který je nabízen jako bez nehod, nebyl nikdy opravován. Můžete také zjistit, zda například vozidlo nemá stočený tachometr. Vhodným řešením, které může ušetřit čas a ve finále i peníze, je použití dekodéru VIN bestvindecoder.com.

Nejbezpečnější vozy pro děti

Opel Zafira

je skvělý minivan, který se kromě dobrého jízdního pohodlí vyznačuje relativně nízkými náklady na údržbu. Pro velké rodiny nabízí velký zavazadlový prostor, pohodlný interiér, relativně nízkou poruchovost a vysokou dostupnost náhradních dílů.

Honda CR-V

v závislosti na verzi najdete o něco levnější kopie, ale je důležité se podívat na stav jejich plechu, protože nevýhodou tohoto modelu je tendence ke korozi. Kromě toho se tyto vozy vyznačují nízkou poruchovostí a vysokým komfortem používání.

Peugeot 307

Stejně jako předchozí modely nabízí spoustu prostoru, zajímavá řešení v interiéru a odolný dieselový motor.

Renault Scenic

jedná se o relativně dobrý model, který bude ideální pro větší rodinu. Zaručuje velký prostor v kabině a mnoho vybavení, jako je klimatizace, navigace, praktické skříňky a bezpečnostní prvky.

Opel Meriva

je vynikající volbou pro lidi, kteří oceňují přesnost a trvanlivost povrchových úprav. Tento model je známý svou spolehlivostí a relativně nízkými náklady na údržbu.

VW Touran

je také typ vozidla ideální pro rodinu; jeho interiér je prostorný, pojme veškerá potřebná zavazadla; povrchové úpravy kabiny jsou navíc pevné, což je při přepravě dětí v autě nesmírně důležité.

Ať už si vyberete jakýkoliv vůz pro děti, je potřeba mít děti upoutané v autosedačce případně na podsedáku, připevněné pomocí bezpečnostních pásů.

You may also like...