Soutěž o model letadla Boeing 777-300ER společnosti Emirates

Tři šťastní výherci obdrží model letadla Boeing 777-300ER společnosti Emirates, které létá každý den z Prahy do Dubaje a zpět.

Soutěžní otázka:

Kolik dnů v týdnu létá Emirates z Prahy do Dubaje?

a) 3

b) 6

c) 7

Nápovědu naleznete na www.emirates.com

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: KIDSHOUSE – model letadla Emirates. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 100, 300 a 450, tyto e-maily od nás obdrží výhru v podobě modelu letadla Boeing 777-300ER společnosti Emirates.

Soutěž trvá od 19.7. – 25.7. 2021.

Vaše vysněná dovolená toto léto: leťte lépe a bezpečněji s Emirates!

Cestování s dětmi vždy vyžaduje řádné plánování. Emirates Vám toto plánování usnadní řadou služeb pro malé cestovatele, Vaše cesta tak bude pohodlnější. Emirates během letu poskytuje hygienicky ošetřenou a řádně zabalenou dětskou postýlku, dětská jídla, hračky a bezkonkurenční zábavu na cenami ověnčeném palubním systému ice.

Emirates je v leteckém průmyslu lídrem v oblasti ochrany zdraví svých zákazníků a při každém letu dbá na to, aby se cítili co nejbezpečněji. Společnost zavedla přísná hygienická a bezpečností opatření jak před naloděním, tak během samotného letu.

Takže co čeká na malé dobrodruhy během letu s Emirates? Prázdniny začínají hned, jak nastoupíte do letadla. Všechny děti nejdříve obdrží balíček plný zábavy. Může to být plyšový kamarád, který se schovává v dece na přikrytí během letu, nebo baťůžek plný pracovních listů a nálepek. Starší děti se mohou dozvědět více o světě z balíčku aktivit na téma cestování, který Emirates připravila ve spolupráci s Lonely Planet Kids. Každý baťůžek obsahuje také interaktivní knihu plnou aktivit, puzzle a tvoření. Další nápady pro aktivity s dětmi naleznete zde.

Děti si během letu mohou pochutnat na dětských pokrmech, připravených speciálně pro malé pasažéry, palubní posádka vyhoví i dětem se speciální dietou. Maminky si mohou vybrat z nabídky oblíbených kapsiček Ella´s Kitchen s čistě organickými ingrediencemi, náš tip je vegetariánské musaka s čočkou. Na vyžádání jsou poskytovány i mléčné produkty.

A to nejlepší nakonec, užijte si zábavní palubním systémem ice, který nabízí zábavu pro děti na více než 130 kanálech ve 40 jazycích. Děti mohou sledovat své oblíbené pořady na CBeebies, Cartoon Network a Nickelodeon nebo se pobavit jedním z padesáti filmů z produkce Disney a nabídkou nejnovějších rodinných filmů. Malí cestovatelé také mohou vylepšovat své dosavadní skóre a zkoušet tak své štěstí v pestré nabídce digitálních her, kterých si při letu s Emirates můžete zahrát až sto.

Na své zpáteční cestě z Dubaje si na letišti ušetříte čas díky rychlejšímu odbavení, pro rodiny jsou totiž vyhrazeny samostatné přepážky. Stačí sledovat nápisy „family check-in”, odbavení se pak nachází v terminále 3.

Leťte s Emirates a užijte si letní dovolenou plnou zábavy! Rodiny mohou objevovat Dubaj nebo si vybrat jednu z oblíbených exotických destinací jako je Puket, Maledivy, Seychely, kde není povinná karanténa pro plně očkované turisty.

Proč Dubaj?

Návštěva Dubaje je jedním z nejlepších rodinných dobrodružství, jaké si malí cestovatelé dokážou představit. Ať už vás lákají spíše přírodní rezervace a aquaparky, či vyhledáváte relax na plážích a v parcích, nebo naopak trhy a nákupní centra. Skvělou zastávkou v poušti může být safari, projeďte se terénním vozem (tuto zábavu oficiálně hledejte pod pojmem „dune bashing“) a pokochejte se pohledem na západ slunce nad pouští, zatímco si budete vychutnávat večeři ve formě bufetu a tradiční místní zábavu. Celá rodina si může také zaplavat s delfíny v resortu Atlantis na ostrově Palm Jumeirah.

Pokud jste fanoušky zábavních parků, Dubaj si zamilujete! Můžete vyzkoušet věhlasný Legoland, vodní park Wild Wadi, vzdělávací park KidZania a nebo se potkat se superhrdiny v IMG World a Motiongate, prostě zábava pro každého.

Až se budete chtít během horkého dne trochu zchladit, navštivte lyžařský areál Ski Dubai. Během malé chvilky se pouštní horko promění ve svět plný ledu a sněhu, kde mohou děti šplhat po ledových stěnách, projet se po ledovém tobogánu, užít si projížďku malými sněžnými pluhy a vyzkoušet mnoho dalších zábavných atrakcí.

A pokud hledáte zábavu pro celou rodinu a něco opravdu mimořádného, tak navštivte The Miracle Garden – Dubajská zázračná zahrada. Tato zahrada o rozloze 72 000 metrů čtverečníchožívá barvami a vůněmi každý rok od poloviny listopadu do poloviny května. A pohled na zahradu v plném rozkvětu – se 150 miliony květin uspořádaných v barevných obloucích, vzorech a tvarech – celé rodině doslova vyrazí dech. A to ani nemluvíme o ohromné atrakci v podobě květinového Emirates Airbusu A380, který je v zahradě umístěný.

Emirates v současné době provozuje lety do Prahy každý den, lety jsou operovány letounem Boeing 777-300ER. Aerolinka je v leteckém průmyslu lídrem v poskytování nových řešení pro zákazníky a zajištění jejich pohodlného létání, nyní nabízí ještě štědřejší a flexibilnější rezervační podmínky či rozšířené multi-risk pojištění a svým věrným zákazníkům umožnila rovněž prodloužit platnost jejich Skywards mil a členských úrovní.

Pro více informací navštivte www.emirates.com

You may also like...