Soutěž o ovocné Omega-3 rybičky pro zdravé dětičky od NaturaMed

Tři z vás mohou vyhrát balení OmegaMarine Rybičky a budou tak moci podpořit imunitu svých dětí v rámci podzimního období. Proto neváhejte a odpovězte na jednoduchou otázku. Třeba se štěstí usměje právě na vás…

Soutěžní otázka:

Jaký tvar mají rybičky v balení doplňku stravy OmegaMarine Rybičky?

a) Želvičky

b) Žabičky

c) Rybičky

Nápovědu naleznete na www.rybicky.cz

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: KIDSHOUSE – OmegaMarine Rybičky. Ze všech došlých e-mailů vyhrávají správné odpověďí: 200, 400 a 600, tyto e-maily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 25.10. – 31.10. 2021.

(soutěžní podmínky HMG zde v odkazu)

Rybičky pro chytré hlavičky

Proč není jedno, jaké Omega-3 užíváme?

Omega-3 nenasycené mastné kyseliny mají pozitivní vliv na naše zdraví. Věděli jste ale, že v každém období života potřebujeme jiné složení Omega-3?

V době, kdy se miminko vyvíjí ještě v bříšku, a v prvních letech života jsou zásadní hlavně DHA kyseliny. Ty se významně podílejí na vývoji mozku a nervové soustavy, ale také mají vliv na soustředění, paměť a bystrost. Děti se musí během pár let naučit valnou většinu věcí, které budou používat celý život. Proto jejich mozek potřebuje pravidelný a dostatečný příjem Omega-3. Rybičky mají ideální kombinaci EPA a DHA obohacenou o vitamíny, přesně na míru potřebám dětí.

V čem jsou Rybičky jiné?

Chutné kapsle slazené stévií, které si děti zamilují.

Využili jsme osvědčený přírodní prostředek pro podporu mozku, imunity, zraku a srdce – rybí tuk. Nejen proto, že konzumace ryb je v Čechách velmi malá. Produkty s tím nejčerstvějším rybím tukem se zabýváme už od roku 1991, kdy jsme v Norsku začínali. Bylo jasné, že pro děti musíme přidat přírodní ovocnou příchuť a upravit tvar, aby si omega-3 Rybičky oblíbili. Proto jsou OmegaMarine Rybičky žvýkací kapsle ve tvaru rybiček, co se nemusí polykat a jsou bez rybí pachuti.


Co jsou nenasycené mastné kyseliny Omega-3?

Omega-3 se skládají z kyselin DHA a EPA. Zatímco DHA je zásadní pro mozek a nervovou soustavu, EPA je pro naše srdíčko a cévy. V každém životním období má lidské tělo jiné nároky. A zatímco u dětí je důležité zaměřit se na mozek, senioři potřebují podpořit i srdce s cévy.

Proč přijímat Omega-3 formou doplňků stravy?

Tělo si je samo nedokáže vytvořit, a je odkázáno na to, co jíme. Většina lidí však nemá ve svém jídelníčku dostatek Omega-3. Najdeme je totiž hlavně a rybách, kterých jedí Češi minimum. Ideální by bylo mít alespoň 3 porce ryby týdně.

Více informací naleznete na www.rybicky.cz a www.naturamed.cz.

You may also like...