Vyrazte s dětmi na pestrobarevný koncert Lollipopz a prodlužte si léto v Aquapalace Praha po celý podzim!

Odpočiňte si před prosincovým shonem v čestlickém aquaparku a načerpejte atmosféru slunečných dnů. Vydejte se s ratolestmi ve středu 17. listopadu na koncert populární dívčí kapely Lollipopz a užijte si barevnou show. Aquapalace Praha všem návštěvníkům, kteří nemají platné očkování, průkaz o prodělání nemoci nebo platný PCR či antigenní test, nabízí antigenní testy ke vstupu do aquaparku zdarma.

Zatočte s pochmurnou podzimní náladou a užijte si odpoledne plné zážitků s celou rodinou. Náladu letních dnů vám připomene pravidelné mořské vlnobití nebo Korálový dům s podvodní relaxační hudbou. Jako na pláži se pak budete cítit v POOL BARU, kde servírují výtečné drinky přímo do bazénu. Pokud si při svém pobytu v čestlickém aquaparku budete chtít dopřát i adrenalinový zážitek, můžete vyzkoušet nejdelší Divokou řeku v České republice, která měří rekordních 250 metrů.

NÁŠ TIP: Koncert Lollipopz a Meet and Greet

Laura, Ela, Nikki a Pája jsou nadané zpěvačky, které vystoupí již tuto středu 17. listopadu od 13h v nejnavštěvovanějším aquaparku v České republice. Jejich vystoupení si už zamilovaly tisíce dětí, a to nejen díky hravým melodiím a tanečkům, ale i nápaditým, pestrobarevným parukám a bláznivým kostýmům. Dětské TV show jsou aktuálně nejúspěšnějším dětským projektem Aquapalace Praha.

Koncert proběhne ve Vodím světě a je pro návštěvníky zdarma v rámci běžného vstupného. Hosté se tak mohou těšit na zážitek přímo z bazénu! Fanoušci mají navíc možnost koupit si vstupenku Meet & Greet, která zahrnuje osobní setkání, autogramiádu a společné focení přímo v natáčecím studiu Lollymánie.

Více informací najdete na www.aquapalacepraha.cz.

You may also like...