Zasoutěžte si s Cartoon Network

A protože jsou Vánoce, tak tu máme pro naše čtenáře soutěž o 5 balíčků od Cartoon Network. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít trochu štěstí na správné pořadí vaší odpovědi.

Členové týmu Záhady s.r.o. jsou:

a) Schooby, Shaggy, Velma, Daphne a Bonifác
b) Schooby, Ignác, Velma, Daphne a Fred
c) Schooby, Shaggy, Velma, Daphne a Fred

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: KIDSHOUSE – Cartoon Network. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 150, 300 a 450, tyto e-maily od nás obdrží výhru v podobě balíčků od Cartoon Network.

Soutěž trvá od 6.12. – 12.12. 2021.

Vánoce s Cartoon Network

Taky se těšíte na Vánoce? My děsně! Cukroví, pohádky, prázdniny… Všechny televize budou mít připravený nadupaný program, ale pokud jste fandové animáků, přinášíme vám extra tipy z Cartoon Network a soutěž o 5 super balíčků k tomu!

Naším prvním tipem je vánoční speciál Tom a Jerry: Santovi pomocníci, v něm vede Jerry spokojený život v Santově dílně. Ale jen do té doby, než se objeví Tom, kterého Santova rodina zachránila. Na Severním pólu začne být dost horko, a jak to dopadne se dozvíte v pondělí 13. prosince v 16:55 hod., popřípadě v repríze na Vánoce (24.12.) v 16:50 hod.

Strašidelné Vánoce se Scoobym

Pokud vás vánoční atmosféra až tak nebere a dáváte přednost klasice, Cartoon Network pro vás má připravené čtyři celovečerní filmy s oblíbeným týmem Záhady s.r.o. Budou řešit sérii strašidelných událostí v zábavním parku, kde je všechno KISS (27.12.), upíří legenda je zavede až na hudební festival v Austrálii (28.12.), Velma se dozví tajemství své rodiny (29.12.) a celá parta se dostane nedopatřením do počítačové hry, kde budou muset čelit vlastní minulosti (31.12.). Chytíš vždy ráno v 7:45 nebo pokud nejsi ranní typ, tak v repríze v 15:20 hod.

V prosinci uvede Cartoon Network také premiérové epizody oblíbeného seriálu Příšerná pláž, a to každý všední den od 14:55 hod.

Fandové Craiga od Potoka, Mladých titánů a Dramaramy se mohou těšit na dvouhodinové maratony každou sobotu a neděli od 10:25 hod.

You may also like...