Tipy: Cartoon Network – program na prosinec

Prožijte svátky se svými oblíbenými hrdiny z Cartoon Network. Čekají na vás nové epizody Příšerné pláže, víkendové maratony s Craigem od Potoka, Totální Dramarama: Předškoláci a Mladí Titáni do toho! Záhady s.r.o. vás zvou do zimního kina plný záhad a strašidel a Tom a Jerry se stanou Santovými pomocníky.

Příšerná pláž

Premiéra nových dílů od 6. prosince

Diváci Cartoon Network již dobře znají příšerky z Příšerné pláže. Od té doby, co na Iki-Iki přijeli sourozenci Dean a Jan, život na tomto ostrově už nebude nikdy stejný, bude o dost zábavnější!

V nových dílech dostanou naše příšerky divokou kartu a zúčastní se hudební soutěže Eurotalent a jejich manažery nebude nikdo jiný než Dean a Jan. V následujícím díle se Mutt dostane za mříže po té, co ho chytí odchytová služba, ale Dean a Jan už mají plán, jak ho osvobodit.

Doktor Knutt ve vzteku během hádky zmenší všechny kolem sebe, bohužel nešťastnou náhodou i sebe. Aby kouzlo zvrátil, musí se dostat do svého doupěte, ale cesta bude vzhledem k jeho současné velikosti velmi dlouhá…

Všední dny vždy od 14:55 hod.

Tom a Jerry: Santovi pomocníci

1 3. prosince (repríza 24. prosince)

S oblíbeným kocourem a myší bude zima drsná! Tom a Jerry jsou zpět s vánočním speciálem Tom a Jerry: Santovi pomocníci. Jerry vede spokojený život v Santově dílně. Pak se ale v domě objeví Tom, kterého Santova rodina zachránila, a na Severním pólu vypukne veselý zmatek. Dokáže tahle katastrofická dvojice společně zachránit Vánoce a přijít na to, co znamená opravdové přátelství?

Víkendy s Craigem, Titány a Dramaramou

Dvouhodinové maratony až do Vánoc

Fanoušci Craiga od Potoka si přijdou v prosinci na své, první víkend odvysílá Cartoon Network dvakrát dvouhodinový maraton s celkem dvaceti díly, kde si parta připomene oblíbená dobrodružství z druhé a třetí série.

Další víkend se mohou pro změnu těšit fanoušci seriálu Totální Dramarama: Předškoláci. Opět v dvouhodinovém maratonu si v sobotu a neděli připomenou oblíbené díly z druhé řady.

Poslední víkend před Vánocemi na diváky čeká maraton se seriálem Mladí Titáni do toho! Tam na ně mimo jiné čeká kompilace To nejlepší z Titánů, kde uslyší nejdrsnější písně, nejlepší milostné písně, nejlepší písně Beast Boye a Kyborga a uvidí nejlepší taneční párty Titánů nebo největší rivaly ze seriálu.

Každou sobotu a neděli od 10:25 hod.

ZIMNÍ KINO SE SCOOBYM

Od 27. prosince

Záhady s.r.o. jsou zpět, aby vám zpříjemnili letošní vánoční svátky. Na obrazovce Cartoon Network se objeví celkem čtyři celovečerní filmy se Scooby-Dooem:

27. prosince | Scooby-Doo a skupina Kiss: Rock’n’Rollová záhada, kde bude oblíbená detektivní parta řešit sérii strašidelných událostí v zábavním parku, kde je všechno KISS.

28. prosince |V Scooby-Doo a upíří legenda zavede pátrání partu až na hudební festival v Austrálii, kde se začala zjevovat tamní starodávná legenda, upír zvaný Yowieho Yahoo. Každého, kdo se vystoupení zúčastní, přemění na upíra.

29. prosince |V Scooby-Doo! Frankenhrůza zdědí Velma zámek, ale při vstupu partu varuje duch, že vyhodí do vzduchu stroj záhad. Záhady s.r.o. musí opět do akce, ale tentokrát je to velmi osobní.

Poslední den v roce na diváky čeká Scooby-Doo a virtuální honička. Když se Scooby-Doo a zbytek party pokusí chytit vira Fantoma, nešťastnou náhodou jsou vtaženi do počítačové hry, která je založena na jejich vlastních dobrodružstvích. 

Vždy v 7:45, repríza v 15:20

Navštivte webové stránky: www.cartoonnetwork.cz.

Zdroj foto: Cartoonetwork

You may also like...