CARTOON NETWORK – Tipy na prosinec 2023

Prosinec přinese na obrazovky Cartoon Network nové díly oblíbených seriálů a Vánoce s námi již tradičně stráví Gumball ve speciálních zimních příbězích! Mladí Titáni se vrací zpět do akce v nových vtipných epizodách, mapujících jejich život na pomezí superhrdinské záchrany světa a soužitím běžných teenagerů bez dohledu dospělých. Hrdinové Lego Dreamzzz se zase chystají bránit sny spících dětí před novými nástrahami zlého Krále nočních můr. Rozhodně se máte na co těšit!

CARTOON NETWORK - Tipy na prosinec 2023

Mladí Titáni do toho!

Nové díly 8. řady startují 11. prosince

Robin, Starfire, Raven, Beast Boy a Cyborg se vrací ve zcela nových komediálních dobrodružstvích oblíbeného seriálu, který se svým charakteristickým humorem ukazuje život superhrdinů a běžných teenagerů v jednom. Protože i přesto, že zachraňují svět, musí někdo vyprat nebo připravit jídlo, přichází na řadu využití superschopností… A co teprve, až nastoupí do autoškoly, to bude teprve jízda!

V nových dílech se bude Robin snažit namotivovat své přátele Titány výhružkou, že pokud nevypátrají nějaký zločin, tak dostanou padáka! Strhne tato výzva vlnu nevole? Jak se k ní superhrdinové postaví? V jiném z dílů je ElastGirl dotlačena na hranici svých možností, což má za následek, že Šéf sestrojí nového robota, aby ji nahradil. Jak se s touto situací asi vypořádá?

A co teprve když celá parta zjistí, že ve filmovém ději se objevily díry!? Nejdříve se trochu pobaví, ale nakonec uvrhnou celý svůj svět do chaosu. Jak se z této šlamastyky dostanou?To se dozvíte, když budete nové díly sledovat!

Každý den ve 14:30

CARTOON NETWORK - Tipy na prosinec 2023

LEGO DREAMZzz: Zkoušky pronásledovatelů snů

Nové díly první řady od 2. prosince

Nová dobrodružství čekají i na neohroženou skupinku dětí speciálně vyškolených k ochraně dětských snů. Naši hrdinové prošli tajným výcvikem, jak využívat sílu představivosti k cestování do světa snů, kde brání spící děti před zákeřným Králem nočních můr, jenž se snaží dobýt svět snů a napadnout svět bdění.

A s čím si budou muset naši odvážní hrdinové v nových dílech poradit? Školu zaplaví vlna nočních můr a trenér Jeffries se snaží vyložit jejich význam. Mezitím se Mateo se svými přáteli pokusí tento probém prozkoumat ve světě snů, ale zjistí, že jsou v něm uzamčeni! Jejich jedinou nadějí je Zoey a Z-Blob, kteří se musí spojit, aby je dokázali vysvobodit!

Při pátrání po Písečném muži, který jako jediný dokáže opravit Luniny přesýpací hodiny, musí přátelé nouzově přistát v Temné říši. Jenže tam, při boji se zákeřnými sirénami, postupně začnou zapomínat nejdůležitější aspekty toho, kým jsou. Koneckonců je to místo, kam chodí vzpomínky umírat… Útočiště jim nabídne hrůzu nahánějící Neverwitch. Mohou jí však věřit?

To a mnohem víc se dozvíte při sledování nových dílů!

Každý den ve 14:05

ZIMA S GUMBALLEM

Od 23. prosince do 7. ledna

Gumball a jeho přátelé nás budou bavit svými ztřeštěnými nápady celé zimní prázdniny.

Sledujte své oblíbené epizody Úžasného světa Gumballa v rámci speciálního programu se zimní tematikou!

Podaří se Richardovi dokázat sobě i osatním, že je dobrý táta? Má důležitý úkol – dostat děti včas do školy. Jenomže zaspí… a navíc nemůže nikde najít Gumballa, Darwina ani Anais. A tak se vrací zpět po svých stopách předchozího dne, aby zjistil, kde můžou být. Jakmile na to přijde, je to už jen závod s časem. Zvládne dostat děti do školy před zvoněním?

Vydejte se spolu se svými přáteli také na Masamiinu narozeninovou oslavu. Gumball s Darvinem se pro ni snaží vymyslet ten nejlepší dárek… Nejsou však jediní: ukáže se, že všechny děti v Elmoru soutěží o to, kdo dá Masami dokonalý dárek. A komu se to podaří?

Výběr ze všech bláznivých příběhů můžete sledovat každý den!

Každý den od 9:50 do 20:35

CARTOON NETWORK - Tipy na prosinec 2023

CARTOONITO

I v prosinci spojí své síly oblíbení animáci Looney Tunes při budování dalších neuvěřitelných staveb. Jsou již více sehraní a povedou si zkušeně při vytváření nových neobvyklých objektů, nebo by se stále měli staveništím spíše vyhýbat? To se dozvíte v nových dílech seriálu Bugs Bunny Builders.

CARTOON NETWORK - Tipy na prosinec 2023

Parta oblíbených postaviček včetně Kačera Duffyho, Prasátka Porkyho a Tweetyho se pod vedením králíčků Bugse a Loly neohroženě pouštějí do budování nejbláznivějších objektů a nic pro ně nění příliš velká výzva… i přesto, že jejich stavební nadání není úplně ideální.

Do jakých konstrukcí se budou v nových dílech vrhat? Pro anglického krále Lionela, budou připravovat místnost určenou k oslavě jeho narozenin. Ale pozor, jen tak něco mu není dost dobré! Penelopa Pussycat si zase objedná přehlídkové molo ve Francii, ovšem je nutné, aby bylo co největší a nejzábavnější. Pro šéfkuchaře Poyunga Pandu budou stavět autobus Dim Sum, ale s obavami, aby ho nezklamali. A jak si poradí se stavbou fotbalového stadionu v Mexiku pro svého rychlého zákazníka Speedyho Gonzálese?

Při společném stavebním úsilí budete této partičce zaručeně držet palce, aby vše dobře dobadlo a nic jim nespadlo.

Každý den v 16:00

Zdroj foto: CARTOON NETWORK

You may also like...