Dětský televizní kanál Cartoon Network dává zelenou dalším originálním seriálům

Dětský televizní kanál Cartoon Network hlásí seriálové novinky a rozšiřuje řady svých komediálních seriálů o další originální tvorbu z dílny Stephena Nearyho s názvem The Fungies! Série poodhalí život prehistorického městečka Fungietown a Setha, jednoho z mnoha mladých houbičkových obyvatel města. Zelenou pro své navazující řady dostaly také seriály Victor a Valentino a Craig od potoka.

Komediální seriálovou novinkou The Fungies! doplňuje televizní kanál svou pestrou programovou nabídku o další autentické příběhy určené pro děti z celého světa. Své třetí řady se také dočká seriál Craig od potoka, který sleduje Craiga a jeho dva přátele na jejich neobvyklých příměstských dobrodružstvích. Podruhé se představí mystická seriálová novinka plná záhad a tajemství s názvem Victor a Valentino. Tento seriál získal nominaci v kategorii Nejlepší program pro děti za kreativitu a talent v rámci cen Imagen.

Seriál The Fungies! byl vytvořen v rámci mezinárodního programu umělců Cartoon Network Studios a představuje postavu milého houbičkového kluka Setha, který žije v prehistorickém městečku Fungietown a miluje vědu a objevování všeho druhu. Během svých objevných toulek se častokrát stává strůjcem komických situací, které ale dokáže bravurně vyřešit a získat si sympatie svého okolí. Premiéra seriálu se očekává v příštím roce.

Craigova snaha zmapovat okolí potoka ho ve třetí řadě seriálu Craig od potokadovede ještě dále do neprozkoumaného území. Craig a jeho dva nejlepší přátelé, Kelsey a JP, potkávají další děti, odkrývají společně dávnou minulost této oblasti a setkávají se s nebezpečím, které přichází z druhého břehu. Seriál o dobrodružných výpravách do příměstské divočiny vynesl tvůrcům nominaci na cenu Annie Award a ocenění Common Sense Seal za televizní tvorbu.

Druhá řada seriálu Victor a Valentino se příští rok znovu objeví na televizních obrazovkách s dalšími mýty, záhadami a nekonečným chaosem. Partička Lonely Haunts Club se dává znovu dohromady poté, co se k Victorovi a Valentinovi připojí rivalové Charlene a Pineapple, aby mohli společnými silami lovit duchy v okolí Monte Macabre. Victor a Valentino společně objevují svět mrtvých uvnitř Monte Macabre a pomáhají některým z nich vyřešit staré záležitosti a přejít do podsvětí. Série byla poprvé představena na začátku letošního roku ve Spojených státech a v Latinské Americe a je inspirována tvůrcem Molanem a jeho zájmem o mytologii a středoamerickou kulturu. Molano byl objeven díky globálnímu programu umělců v rámci Cartoon Network Studios, který je známý pro svou podporu mladých talentů.

You may also like...